Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Assasin Creed 3 Multiplayer - XBOX 360

ojciec mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam pewien problem z multiplayer w grze AC III. Warto tutaj podkreślić że jest to pierwsza gra w którą zagrałem na tej konsoli, sama gra została przeze mnie zakupiona w Empiku 1-2 tygodnie temu. Miałem zamiar kupić na pc-ta ale zrezygnowałem gdyż konsola praktycznie nie była przeze mnie używana. Generalnie ja zawsze zaczynam od Fabuły potem bawię się w rozgrywki sieciowe.Wczoraj skończyłem grę i postanowiłem sobie zagrać na Multiplayer [warto tutaj napisać że gra jest podzielona na dwie płytki a więc jedna służy do Fabuły, a druga do Multi] ogólnie kiedy włożyłem płytę wszystko się włączyło ale .. niestety sobie nie pograłem był napis że "jestem w trybie ograniczonym", było też tam coś napisane że gra nie potrafi się połączyć z xbox live. Jest to dosyć dziwna sprawa, może ja czegoś nie ogarniam albo ? muszę coś pozmieniać w ustawieniach ? Proszę o pomoc.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...