Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Flux hack

Healer18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I ty się dziwisz , że masz bana. Wogle nawet już wiem z kąd masz bana. Ale dobra. Nawalasz Inster (nad strzałkami) ile wlezie to zaraz zniknie , bo ten cheat się muli.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Mam małą prośbę... Troche czasu spędziłem na szukaniu Fluxa w internecie i niestety nie znalazłem... Czy był by ktoś tak miły i podesłał linka na prw lub wstawił na forum?

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2up-Używam flux teraz przez to ze dostałem bana za nic a inni latają na hakach i co? nie dostają więc po co mam grać bez hacków jak i tak dostane bana a jak mam hacki to nie ? ;) pozdrawiam.

Up nadal nie masz?

Opublikowano

2up-Używam flux teraz przez to ze dostałem bana za nic a inni latają na hakach i co? nie dostają więc po co mam grać bez hacków jak i tak dostane bana a jak mam hacki to nie ? ;) pozdrawiam.

Up nadal nie masz?

@UP 2 Zanim dostałeś bana prawdopodobnie tez cheatowałeś :)

Szukam] Full Hack

Napisany przez Healer18, 20 paź 2013

[pytanie] Jest jakiś działający hack do cf eu?

Napisany przez Healer18, 23 paź 2013

ITP

2isw7yf.png

Opublikowano

Tomickiond dobrze mówi.... Wogle jeżeli się cheatuje to trzeba robić to z rozwagą. Ty pewnie właczałeś wszystkie opcje latałeś na sh i cie wyłapali. I jeszcze raz to napisze. Ban nie musi przyjść odrazu. Ostatnio pełno hakerów więc pełno zgłoszeń... Kolejnym razem jak chcesz hakować prawdz jakie są lvl (Jeżeli już zaczynają się belki to odrazdzam). Wogle ty się ciesz , żę na 9 dni dostałeś bana a nie na zawsze.

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...