Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] "No pocket flow"

MrMasterekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio nabyłem na origin bf3, niestety po wejściu w tryb multiplayer i zagraniu kilku minut (2-3min) wyrzuca mnie do battleloga z errorem o treści:

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster.Podany powód: PunkBuster kicked player "nick" [for 0 minutes] ... No pocket Flow

Szukałem rozwiązenia na oficjalnym forum było tam wszystko ładnie podane co i jak zrobić. Bawiłem się z PunkBusterem itp. Nic kompletnie nie pomaga ciągle ten sam błąd... Nie wiem co dalej robić.

Jeśli chodzi o sprzęt to napewno spełnia rekomendowane wymagania:

Procesor: Intel Core i5 2.5 Ghz

Ram:8 GB

Karta Graficzna: Amd Radeon HD 7670 2 gb

Opublikowano

Ja tak mam czasami ,ale zdarza sie 1 na 20. Wylacz Antywirusa , napraw instalacje w Origin , ostatecznie reinstall gry lub jej sciagniecie przez Origin ;)

Jak to nie pomoze to nie wiem co , ja tez mialem niezlego wkurwa na ten problem :(

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Ja tak mam czasami ,ale zdarza sie 1 na 20. Wylacz Antywirusa , napraw instalacje w Origin , ostatecznie reinstall gry lub jej sciagniecie przez Origin ;)

Jak to nie pomoze to nie wiem co , ja tez mialem niezlego wkurwa na ten problem :(

Antywirusa wyłączyłem, instalacje naprawiałem już ze dwa razy. Pozostał mi reinstall gry lub panowne jej pobranie.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...