Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wyprzedaż i wymiana

Flengo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wczoraj kupiłem skin do Vayne Heartseeker a dziś Dragonslayer jest w promocji. Czy jest szansa na zwrócenie mi rp, wzięcie starej skórki a danie dragonslayer'a?

I jeśli mam do Nasusa skórke Dreadknight to mogę ją wymienić na Faraona i zwrot rp?

Opublikowano

1. Niestety, nie możesz. Po to Riot dodał żetony.

2 .Tak samo jak wyżej, nie.

Nie za bardzo mi chodzi o żetony tylko tak jak piszecie w innych tematach odnośnie jednego skina. Jeśli kupisz skina w ciągu tygodnia od wyprzedaży tego skina to mogą ci zwrócić różnice rp. Czy jest tak samo z dwoma skinami z różnicą jednego dnia?

Opublikowano

Nie za bardzo mi chodzi o żetony tylko tak jak piszecie w innych tematach odnośnie jednego skina. Jeśli kupisz skina w ciągu tygodnia od wyprzedaży tego skina to mogą ci zwrócić różnice rp. Czy jest tak samo z dwoma skinami z różnicą jednego dnia?

kupiłeś zupełnie innego skina niż jest w promocji i myślisz ze ci zwrócą rp kupisz sobie drugiego i będziesz jeszcze na + z rp no kurwa jebnij się w łeb...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...