Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Origin

Ceyz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, nie możesz korzystać z tej funkcji z powodu ograniczenia dostępu do konta Origin. - takie coś przy zalogowaniu do battleloga mi wyskakuje.

Opublikowano

Prawdopodobnie podałeś za niski wiek w Origin albo zablokowali Ci dostęp do konta.

I co w takim razie? Zakupiłem BF'a i stracone pieniądze?

Opublikowano

Ile masz lat? Bo Bf3 jest chyba od 16lat dostepny, a jak podales "prawdziwy wiek" to musisz zwyczajnie poczekac rok ,dwa ,w zaleznosci ile masz lat. :)

Mogli jak kolega napisal zbanowa ci konto :(

Piteraskwiat.png

Opublikowano

I co w takim razie? Zakupiłem BF'a i stracone pieniądze?

Skontaktuj się z EA. Jeśli podałeś za niski wiek to poproś o zmianę, a jeśli zablokowali Ci dostęp to też lepiej się z nimi skontaktować.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ile masz lat? Bo Bf3 jest chyba od 16lat dostepny, a jak podales "prawdziwy wiek" to musisz zwyczajnie poczekac rok ,dwa ,w zaleznosci ile masz lat. :)

Mogli jak kolega napisal zbanowa ci konto :(

14.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pisz do Ea ,bo to tylko zostaje.?! Chyba ze poczekasz xD . Na szesnastke :)

Jedno pytanko panowie - jak skontaktować się z EA?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja miałem to samo, napisałem z tej stronki co podał i wysłałem, po 2 dniach mi przyszło na e-maila coś po ang. wbiłem na BF'a i już wszystko działało :P

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

powie mi może ktoś gdzie i co kliknąć na tej stronie co podali bo za bardzo jej nie ogarniam, bo w końcu chciałbym sobie zagrać w bf 3 na multi

z góry dzięki ;)

Opublikowano

powie mi może ktoś gdzie i co kliknąć na tej stronie co podali bo za bardzo jej nie ogarniam, bo w końcu chciałbym sobie zagrać w bf 3 na multi

z góry dzięki ;)

Musisz uruchomić BF3 przez Origin, otworzy Ci się battlelog w przeglądarce, musisz wykonać następujące czynności, aby grać na multi:

k9h7.png

Przenosisz się do przeglądarki serwerów, wybierasz upatrzony przez siebie serwer i klikasz duży żółty button "Dołącz"

Gq23i1Q.png

Na przyszłość pisz nowy temat, jeżeli potrzebujesz pomocy w trochę innej sprawie, niż jest obecny temat.

Opublikowano

nie o to mi chodziło, chciałem żeby ktoś pokazał jak mam wysłać ten email do origin z prośbą o zmianę wieku, bo strona którą podał RADTOR nic mi nie mówi, bo bez tego nie będę mógł zalogować się do battleloga i z multi nici

Opublikowano

nie o to mi chodziło, chciałem żeby ktoś pokazał jak mam wysłać ten email do origin z prośbą o zmianę wieku, bo strona którą podał RADTOR nic mi nie mówi, bo bez tego nie będę mógł zalogować się do battleloga i z multi nici

To pisz dokładniej.

Wysyłasz email na adres: [email protected]

WAŻNE! Wiadomość musi zostać wysłana z adresu email przypisanego do Twojego konta Origin.

W temacie wiadomości wpisz: „Zablokowane/zawieszone konto ­ Nazwa gry/produktu ­ Nazwa gracza.

Musisz użyć wzoru:

Imię i nazwisko:
Nazwa gry/produktu:
Nazwa gracza:
Gdzie kupiono grę lub produkt:
Zablokowano lub zawieszono:
Otrzymany błąd / otrzymane powiadomienie (jeśli takie były):
Szczegóły rozmowy:

Szczegóły:

Możesz też użyć live chat'u, będzie znacznie szybciej.

Opublikowano

Znalazłem też drugie rozwiązanie ale nie jestem pewien czy 100%. Trzeba zmienić wiek podany na emailu przypisanym do swojego konta Origin na którym jest bf 3.

Nie jestem tylko pewien czy zadziała to bo kolega też tak miał i tak zrobił z emailem tylko problem w tym że on ma bf 3 na Xbox'e.

Opublikowano

Znalazłem też drugie rozwiązanie ale nie jestem pewien czy 100%. Trzeba zmienić wiek podany na emailu przypisanym do swojego konta Origin na którym jest bf 3.

Nie jestem tylko pewien czy zadziała to bo kolega też tak miał i tak zrobił z emailem tylko problem w tym że on ma bf 3 na Xbox'e.

To, że zmienisz wiek w e-mailu przypisanym do konta Origin, nic w nim nie zmieni.

na Xbox'ie może i to działa, tam nie ma Origina.

Opublikowano

niestety nie pomogło czekam 3 dzień i nic :( wysłałem emaila i nic czyli wychodzi na to że kasa idzie w bloto

Możesz do nich zadzwonić.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

niestety nie pomogło czekam 3 dzień i nic :( wysłałem emaila i nic czyli wychodzi na to że kasa idzie w bloto

Święta były.

Większość firm miała wolne, dopiero jutro rozpoczynają pracę.

Opublikowano

Witam, ja mam taki problem,że napisałem do nich o zmiane daty ur. na 1989,ale jak wchodzę na origin, odpalam BF'a to wywala mnie na stronę battlelog'a i pisze,że Niestey , nie możesz korzystać z tej funkcji z powodu ograniczenia dostępu do konta Origin... e-mail dzisiaj przyszedł,ze data została zmieniona pomyślnie. Czy to może być spowodowane tym,że kampanię przechodziłem z wyłączonym internetem żeby nie wywalało komunikatów?

Zauważyłem też pewną dziwną sprawę. Zarejestrowałem się jako MiotaczMagmy na Origin i gdy się loguję,to mam nazwę MiotaczMagmy i mam BF'a 3. Jednak gdy się loguję z maila,z którego się rejestrowałem pokazuje mi jakiegoś playera i nie mam na nim żadnej gry. O co tutaj chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...