Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę włączyć BF 4

WeyMontS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otrzymałem dziś BF'a, normalnie zainstalowałem z płyty. Próbowałem uruchomić normalnie, za pomocą skrótu na pulpicie. Zero reakcji. Spróbowałem drugi raz, tym razem otworzyłem jako administrator. Też nic. Myślałem że uda się przez Origina, przeniosło mnie do Battlelog, tam gra inicjalizuje mi się już jakieś parę godzin (próbowałem na Chrome i Operze). Sprawdzałem, wszystkie pliki są dobrze zainstalowane (Origin nic nie naprawił). Mam Windows 7 SP1 64bit, GTX 770 i i7-4770k.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

To może jutro... wychodzi mi prognoza 6,5h ściągania. :) Ma ktoś może jakieś inne rady?

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...