Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozkrecony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że mamy dziś święto haloween chciał bym wszystkim życzyć jak najstraszniejszego wieczoru tego dnia.

Ja już spotkałem dziś schodząc do piwnicy małą dziewczynkę przebraną za zombie wychodzącą z ubraniami i mamą.

Jako że w polsce nie obchodzi się tego święta jak w ameryce czy innych krajach to nie cieszy nas to święto aż tak bardzo i nie świętujemy go tak jak amerykanie. :)

Pozdrawiam !

BU !!

Opublikowano

Do kościoła gnoje, a nie halloween obchodzić. Ja jak byłem mały to też mi się to podobało, ale z wiekiem zmądrzałem i uważam to za pogańskie obchody. Chcesz to obchodzić jak amerykańce to się tam przeprowadź i nie upodobaniaj Polski do nich. Dziękuję dobranoc.

Opublikowano

Do kościoła gnoje, a nie halloween obchodzić. Ja jak byłem mały to też mi się to podobało, ale z wiekiem zmądrzałem i uważam to za pogańskie obchody. Chcesz to obchodzić jak amerykańce to się tam przeprowadź i nie upodobaniaj Polski do nich. Dziękuję dobranoc.

gnojem jest twój tata robiąc takie gówno jak ty

..

Opublikowano

Normalna zabawa, a kościół ma w tej sprawie gówno do gadania i bardzo dobrze. Niech sobie nie pozwalają za dużo ponieważ nie oni rządzą światem i nie będą stawiać nam warunków. Prawię nikt nie przebiera się by czcić pogaństwo.

Zrób sobie oddzielny temat do takich pogaduszek.

Topic.

Życzę wam wypływających mózgów i połamanych szczęk :D

Opublikowano

IDĘ SIĘ PRZEBRAĆ ZA ZOMBIE I BĘDĘ SMAŻYŁ SIĘ W PIEKLE BO JESTEM SATANISTĄ!

W święta takie jak Halloween można zobaczyć jakich mamy katoliczków XDDD. Patrzcie na takiego Franko.. pewnie każdy z was go kojarzy z pogaduszek (jego "przesmutne" temaciki). W szkole go biją to musi wyładować swoją niemoc na forumku wyzywając nas "helołinowców" bo nie mamy nic przeciwko aby te święto było obchodzona hyhy xD.

Cieszę się, że mam normalnych rodziców i nie karzą mi od dawien dawna chodzić do pedofili XDD.

Opublikowano

dziękuję i wzajemnie haha :D

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Dzięki i wzajemnie... Ale z drugiej strony...

Nic szczególnego w sumie w tym dniu nie ma jak dla mnie... Jak już, to tylko fanatycy doszukują się satanizmu, okultyzmu itp... Ile razy ja już to widziałem. -_-

Opublikowano

Nie jestem katolikiem, jestem przeciwnikiem kościoła itp.

Ale helołin mnie wkurwia, 'merykańskie święto które polacy obchodzą "bo co mają 'merykanie musi mieć też cebulandia".
żałosne.

Phi.

inb4
hate na mnie. beka.

shoob.png

Opublikowano

Po chuja się przypierdalacie do tego co inni robią.Chcą iść na imprezę bo raczej w wieku 16+ nie chodzi się po cukierki to idą no kurwa to przecież normalna impreza jak inna tylko większość klubów wpuszcza ludzi przebranych za frajer.Więc o chuj chodzi z tym "amerykańskim świętem" przecież żaden z was no może 90 % tutaj nigdy w Ameryce na hallowen nie było.No tak w telewizji pokazali ...

Opublikowano

W święta takie jak Halloween można zobaczyć jakich mamy katoliczków XDDD. Patrzcie na takiego Franko.. pewnie każdy z was go kojarzy z pogaduszek (jego "przesmutne" temaciki). W szkole go biją to musi wyładować swoją niemoc na forumku wyzywając nas "helołinowców" bo nie mamy nic przeciwko aby te święto było obchodzona hyhy xD.

Cieszę się, że mam normalnych rodziców i nie karzą mi od dawien dawna chodzić do pedofili XDD.

Masz rację w gimbie dostaję wpierdol regularnie, ale to nie znaczy, że rozładowywuję tu swoje emocje, wręcz przeciwnie ja po prostu piszę swoje poglądy i to co mi na myśl przyjdzie i nie kieruję się emocjami tylko rozumem.

Opublikowano

Nie jestem katolikiem, jestem przeciwnikiem kościoła itp.

Ale helołin mnie wkurwia, 'merykańskie święto które polacy obchodzą "bo co mają 'merykanie musi mieć też cebulandia".

żałosne.

Phi.

inb4

hate na mnie. beka.

"helołin" jest świetem celtyckim ty niedouczony idioto.

Jak nie wiesz to sie nie udzielaj żałosny gównie

pozdrawiam

vayne.png

Opublikowano

Nie ma żadnego Hellowen, wypierdalajacie zasrane zachodnie psy, zdrajcy, konfidenci, zachodni imperialiści, ludzie dążący do zmiecenia rasy słowiańskiej z powierzchni ziemi.Tu jest Polska! Tu obchodzi się Święto Wszystkich Świętych i Dzień Zaduszny lub rodowite Dziady, a nie jakieś jakienskie gówna.Slava Ludzie przelewali krew, żebyśmy mogli kultywować swoje tradycje, a wy tego nie szanujecie.

@Wejn co nie zmienia faktu, że Janeksi je najbardziej obchodzą i wpychają je wszędzie gdzie się tyko da.

Opublikowano

Grasz sobie w mc a tu połowa zombiaków i szkieletów z dyniami na głowie cholera jasna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...