Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten komputer będzie dobry do gier?

Silver97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ten komputer nada się do gier? chodzi mi o gry takie jak np. Battlefield 4 (na średnich detalach), itp. Oraz prosił bym o podanie jego mniej więcej ceny.

Parametry:

Procesor: Intel Dual Core e 5500 2 x 2.8-3,5GHz

Pamięć Ram: 4 GB, DDR3

Karta Graficzna: Geforce 9500 GT 1GB

Zasilacz: Qoltec-a 420 W

Dysk: 500 GB

Opublikowano

NIe ten się nie nada bo karta nawet bf3 na low nie uciągnie , a cała jednostka nadaję sie tylko do gry w minecraft i fife

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Battlefield 4 na niskich nawet bym nie próbował, ale za to poprzednia część jak najbardziej. Co do CoD'a hmm... Ale tylko do MW3. Z nowszymi jak BO2 będzie problem. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@cichy

W bf3 to on pogra na ultra ultra -low w 640-360 w 20fps :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

@cichy

W bf3 to on pogra na ultra ultra -low w 640-360 w 20fps :)

Nie sądzę. :)

Każdy może mieć swoje zdanie. Ja się kieruję moim doświadczeniem. :)

Z tym procesorem, pamięciom DDR3 oraz kartą z tej serii płynność rozgrywki będzie zadowalająca.

Zresztą powiedziałem mu że BF3 na niskich. ^^

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Żeby to było 9600Gt to płynność jest zapewniona , ale to jest 9500gt :(

Opublikowano

Nie sądzę. :)
Każdy może mieć swoje zdanie. Ja się kieruję moim doświadczeniem. :)
Z tym procesorem, pamięciom DDR3 oraz kartą z tej serii płynność rozgrywki będzie zadowalająca.
Zresztą powiedziałem mu że BF3 na niskich. ^^

Jaka płynność na starym PDC ? Ta gra nie chodzi dobrze nawet na nowych Pentiumach Haswell.

Takie doświadczenie to nie jest doświadczenie, przykro mi.

Ten komputer jak już wyżej Vakoss napisał nie nadaje się do niczego poza MC, Fifa, do CoDa przydałoby się zmienić kartę graficzną.

osobiscie gralem na e6300 + 2gb ddr2 + 9500gt 1gb i jakos sie dalo grac :)

Co rozumiesz przez "jakoś" ? 25FPS przy 24 graczach ? To nawet nie jest "jakoś gra".

Temat zamykam, nie zakładaj więcej niż jednego tematu o podobnej treści tylko pisz w starym :

http://www.mpcforum.pl/topic/1071770-czy-ten-komputer-bedzie-dobry-do-gier/#entry9276516

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...