Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skorka Harrowing help

Kh4'zior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemkaaa ! więc mam pewien malutki problem :P

Gram już trochę sporo Brandem i chciałem kupić do niego Mroźnego Branda ale ze względu, że jest Harrowing myślę czy nie kupić tych skórek. Ale stać mnie tylko na 1 skin za 1820 lub 2 za 975 :P

- Zombie Brand

lub !

- Pool Party Lee Sin

- Frostfire Annie

- Gragas Esq.

- Panda Annie

Opublikowano

Popieram, za rok dopiero może być Brand dostępny. Bierz Branda, jakbym miał kasę to sam bym kupił. /d pls

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Lepiej kupić jeden skin, porządny, który nie będzie tak łatwo dostępny, niż 2 które będą dostępne cały czas. :)

Bierz Zombie Branda, a tą resztę kup sobie innym razem, jak będziesz miał pieniądze :)

mqdefault.jpg

Opublikowano

Ja mam mroznego branda i zastanawialem sie nad kupnem zombi bo akurat mialem rp na to ale tak naprawde oprocz animacji to wg mnie ten skin nie zasluguje na taka cene.

Lepiej kupic 2 skiny

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...