Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Skorki

This It Is

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Ten tf jest jednym z troche zbugowanych skinów, jego karty są mniejsze i mniej widoczne od innych więc daje troche przewagi w grze ;) ja bym wybrał TF'a.

.

Opublikowano

-Underworld TF -Bewitching nidalee -Haunting Nocturne

Najlepsze skiny. Zmienione animacje, z ładnym artem jak i w grze. Kata to trash. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja bym brał pod uwagę tylko Katarinę i Tf'a, gdyż są one żadkie, a jednocześnie warte swojej ceny ;)

Porównując te 2 skiny Imo. Tf ma animacje na każdym skillu, i na aa. A Katarina posiada jedynie ładny wygląd.

Wybieraj to co lubisz. Ja polecam Tf'a :D

Opublikowano

Polecam:

Skin do Nocturn'a

Skin do TF'A

Nie bierz do katariny bo to gówno na arcie ładnie wygląda a w grze to jest kupa, aż nie przyjemnie się gra.

Opublikowano

Skórka do Vi jest mega-strasznie fajne art,do katy również mi się podoba-ładny art,do tego obie postacie mocne.

Opublikowano

-Kitty Cat Katarina; Wygląda nawet ładnie, ale są lepsze skiny od tego. (Do Twojego wyboru..)

-Officer Vi; Nowy skin, lansik będzie. (bierz)

-Haunting Nocturne; Jeden z lepszych skinów do Noc'a, i dostępny tylko na Harrowing, sam go mam i polecam. (bierz)

-Bewitching nidalee; Są lepsze skiny do niej, chociaż jest tylko przez określony czas. (do wyboru Twojego)

-Underworld TF; Najlepszy skin do TFa, zdecydowanie. (bierz)

Wychodzi na to, polecam Ci kupno Officerki Vi, Haunting Nocutrne'a oraz UnderWorld Tf'a.

Opublikowano

Ostatnio kupiłem Twisted Fate z Podziemi nawet spoko animacje pozmieniane a taki skin będzie legacy kup go , a pozatym Muszkieter jest po nim jeden z najlepszych do tf :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...