Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Strona WWW - DUŻO +

Drakix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! :)

Wie, ktoś jak nadać kontu na stronie www, admina ? Ponieważ nie wiem gdzie to wpisać, mam jakieś admin.php itp .... ale nie ogarniam gdzie i co mam wpisać..

Pozdrawiam, Dużo like !!

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Nie rozumiem za bardzo twojego pytania.

Jeżeli ci chodzi o konfigurację strony poszukaj czegoś w stylu config.php.

Jeżeli chodzi ci jednak o prawa na zawartość strony to odpowiadają za nie tzw. chmody.

Mając dostęp do konsoli na wystarczy wykorzystać (chmod -R *** /var/www/***), jeżeli wykupiłeś zwykły hosting to nie będziesz miał dostępu do shella.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Powinienes sie zalogowac na panel admina jak cos nie wiem gdzie go mozesz miec. Nastepnie szukaj zakladki News i bd dobrze zawsze mozesz powiedziec jak sie nazywa Twoj styl i kto go ma moze ci pomoc

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Ech, wchodzisz do mysql, do account i znajdujesz swój login, potem daj mi ss kolumn tych nazw u góry jakby co, nie chce byś dał całego ssa tylko nazwy kolumn, albo napisz mi jakie masz kolumny bo chce dać Ci pełną dobrą odpowiedź no a u mnie jest kolumna Web_Admin i tam trzeba dać 9 bo chyba masz gotową stronę z skryptami niemieckimi ale spolszczoną? Więc trzeba tą 9 wpisać i już będziesz miał Panel Admina :3

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...