Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromny problem pomocy !

maciekz44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu mam problem z cs danwiej odpaliłóem aima i git było teraz gdy odpale(mph aimbot)

to przyu wchodzeniu na serwa ładowanie zatrzymuje się na preasing game info i to z kazdym aimem i na kazdym cs co mam zrobić repu za naj

Opublikowano

Może reinstal pomoże ? lub zmiana aim bota ?

Poza tym, wszystkie cheaty do cs'a mają wirusa nawet te u których nic nie wykrywa.

Po zainstalowaniu cheata do cs'a masz go uszkodzonego do czasu kiedy nie usuniesz lub zreinstalujesz gry.

Objawy takich wirusów nie muszą być od razu po zainstalowaniu a może nawet po roku.

Opublikowano

Cs -.- po co miał byś formatować komputer ? to nie jest jakiś wielki problem, po prostu cheat ci uszkodził grę i trzeba go usunąć lub zmienić lub na nowo zainstalować co i tak dla mnie jest bez sensu ponieważ prędzej czy później stanie się to samo, dlatego polecam inny cheat który wyrządzi mniej szkód.

Znajdz na yt simple wh, będzie tam w opisie filmu cheat który będzie w postaci pliku OpenGl wrzucasz to co csa i śmiga świetnie po wciśnieciu F1. Używałem go z 2 lata temu do czasu kupna steam.

Pamiętaj o tym również aby szukać serwerów na wiaderku czy innych serwerowniach, broń boże w zakładce Internet gdzie są serwery które również mogą ci spiepszyć csa, mają wirusy i inne durne programy które same ci się pobierają do folderu cs po czym k2iedy wejdziesz kiedyś do gry nie zrobisz nic bo będzie ci wchodziło na ruskie serwery które są puste, tzw. Bindowanie Configa i żeby to naprawic to albo reinstal albo usuwasz pliki których nigdy wcześniej nie widziałeś, zazwyczaj są to notatniki które noszą takie nazwy jak "Hack" "Blob" nawet "ConfiG" co trudno wyłapać bo nazwa oczywiście się każdemu kojarzy a w prawdzie jest tam od groma ip które cię przekierowywują na inne serwery nawet po kliknięciu New Game czy options.

Opublikowano

Skoro bez cheatów nie ma problemu z wchodzeniem na serwer, to jest to wina haxa. Używaj innego, albo w ogóle ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...