Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkola-pobicie,wywalenie

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam do was male pytanie.Chodzilem do szkoly ten rok szkolny az do dzisiaj.Wywalili mnie za pobicie i chcialem sie was zapytac czy jak odczekam caly rok i zloze na nowo papiery za rok do tej samej szkoly to przyjma mnie?

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

u nie tez chcieli wywalic ze szkoly ale odszedlem zanim mnie wywalili i powiedzieli mi ze moge wrocic

Tak będziesz mógł za rok składać papiery

Opublikowano

Wywalili mnie za pobicie i chcialem sie was zapytac czy jak odczekam caly rok i zloze na nowo papiery za rok do tej samej szkoly to przyjma mnie?

To już lenistwo.

Opublikowano

Witam.Mam do was male pytanie.Chodzilem do szkoly ten rok szkolny az do dzisiaj.Wywalili mnie za pobicie i chcialem sie was zapytac czy jak odczekam caly rok i zloze na nowo papiery za rok do tej samej szkoly to przyjma mnie?

Zależy. U nas w szkole jest zasada, że jeżeli ktoś złamał jakieś ważne punkty regulaminu szkoły, np. doprowadził do uszczerbku na czyimś zdrowiu bądź przyszedł do szkoły pod wpływem narkotyków to zostaje skreślony z listy uczniów i wpisany na czarną listę, która uniemożliwia powrót nawet za X lat. Nie wiem jakie zasady obowiązują u Ciebie w szkole, ale radziłabym się po prostu dowiedzieć. Poza tym czekanie do wakacji, żeby znowu pójść do szkoły to głupota. Szukaj jakiejś innej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...