Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Konkurs "Halloween'owy samochód"

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie uważacie że nie powinno być programów graficznych?

Bo ktoś kto słabo pomaluje auto obrobi SS mocno w programie,a osoba która będzie miała ładne auto bez obróbek graficznych przegra.

Opublikowano

No troszkę mnie to też zniesmaczyło. Ja osobiście nie zamierzam robić zbytnich obróbek. Po prostu posklejam Screeny w jedność i dodam jakąś ramkę...

Ciekaw jestem czy zgłosi się na tyle duża ekipa artystów malarzy aby rozdac przynajmniej nagrody haha :D

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Bo ktoś kto słabo pomaluje auto obrobi SS mocno w programie,a osoba która będzie miała ładne auto bez obróbek graficznych przegra.

Popieram

@top

ile musi byc ss?

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

No troszkę mnie to też zniesmaczyło. Ja osobiście nie zamierzam robić zbytnich obróbek. Po prostu posklejam Screeny w jedność i dodam jakąś ramkę...

Ciekaw jestem czy zgłosi się na tyle duża ekipa artystów malarzy aby rozdac przynajmniej nagrody haha :D

Panowie pamiętajcie że musi jeden SS być z wyboru kierowcy i dwa zdjęcia obojętnie gdzie (w garażu albo na drogach World'a).

Pozatym znam się trochę na programach graficznych i muszę powiedzieć że można rozpoznać czy zdjęcie jest "przerobione", pozatym ciężko jest przerobić zdjęcie samochodu, którego lakier jest różny (światło itp.).

Przedyskutujemy to jeszcze i napisze co uzgodniliśmy.

Popieram

@top

ile musi byc ss?

Muszą być 3 SS.

9. Każdy uczestnik musi dodać minimum 3 zdjęcia (1 z wyboru kierowcy).
Opublikowano

Podjęliśmy decyzję, że NIE wolno używać programów graficznych.

Jeśli zaistnieje jakieś podejrzenie złamania regulaminu to proszę mnie powiadomić.

Wtedy ta osoba zostanie sprawdzona w grze.

Opublikowano

Czasu coraz mniej a wyników nie ma, ale to pewnie przez to Święto Umarlaków :D

Mam nadzieje, że dziś ktoś umieści jakąś pracę albo do końca konkursu (serio to mam nadzieję, że tak nie będzie i będę jedynym winnerem om nom nom <3)

142g9ox.png

Opublikowano

Czasu coraz mniej a wyników nie ma, ale to pewnie przez to Święto Umarlaków :D

Mam nadzieje, że dziś ktoś umieści jakąś pracę albo do końca konkursu (serio to mam nadzieję, że tak nie będzie i będę jedynym winnerem om nom nom <3)

Przypomnę, że czas do składania prac do poniedziałku (03.11) do godziny 23.00

Aby konkurs został rozstrzygnięty, musi się zgłosić więcej niż 3 osoby. W innym przypadku uczestnicy otrzymają po -5 pkt. z paska ostrzeżeń.

Opublikowano

Jak zauważyłem, moja robota poszła na marne :(

Nikt nie wziął udziału, za to powinienem nobla dostać, mam nadzieje, że dostanę jakąś nagrodę skoro mam 0 % na koncie :P

142g9ox.png

Opublikowano

Komu tam by się chciało "malować" swój samochód na weekendzie i dostać jakąś nic nieznaczącą nagrodę? Tym bardziej, że z V12 Vantage Roiccrx'a nie miałby szans. :D Ten Aston Martin to arcydzieło. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...