Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] darmowe skiny

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Były bugi i glitche w cliencie, które były wykorzystywane przez graczy i tak zdobywali skórki i wraz z nimi bany.

Były także "kradzieże" RP'ków przez PayPal i tak również co inteligentniejsi łapali free skiny i wraz z nimi permy. :)

Są też łatki/"wklejki" czy inne cholerstwo i możesz także mieć wybrane przez siebie skiny na wybranych posiadanych postaciach, lecz... są tylko widoczne dla ciebie...

Tyle w tym temacie.

Opublikowano

Okej, a powiesz stary gdzie można sprawdzić kiedy ( w które dni ) można kupic te skiny których nie ma ?

Dam ci limit ;c

i tak wgl warto wydać 200zł na rp?

teraz już wydałem 80 xD

Opublikowano

Okej, a powiesz stary gdzie można sprawdzić kiedy ( w które dni ) można kupic te skiny których nie ma ?

Dam ci limit ;c

i tak wgl warto wydać 200zł na rp?

teraz już wydałem 80 xD

mi tam szkoda by było tej kasy. nigdy nie wydawałem kasy na gry i szczerze powiedziawszy nie zamierzam.

na oficjalnej stronie lol'a lub innych fan site'ach czy innych stronach typu lolking.net czy how2win. Z doświadczenia wiem, że te strony, ich "informatorzy" i osoby zamieszczające tematy, news'y i inne najróżniejsze informacje ze świata LoL'a i firym RIOT'u, wiedzą o wiele więcej i o wiele wcześniej niż sam producent tejże gry. xD

Opublikowano

mi tam szkoda by było tej kasy. nigdy nie wydawałem kasy na gry i szczerze powiedziawszy nie zamierzam.

na oficjalnej stronie lol'a lub innych fan site'ach czy innych stronach typu lolking.net czy how2win. Z doświadczenia wiem, że te strony, ich "informatorzy" i osoby zamieszczające tematy, news'y i inne najróżniejsze informacje ze świata LoL'a i firym RIOT'u, wiedzą o wiele więcej i o wiele wcześniej niż sam producent tejże gry. xD

MÓW MI WIĘCEJ PIRACIE :O

Opublikowano

Nie.. jedyne co jest darmowe to skiny z różnych facebooków, gdzie po prostu ludzie, którzy bawią się w cosplay, streamerzy, whatever rozdają te kody.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

skina mozesz miec do alistara i tristany jak polubisz ich na fejsie i facebooku. jak nie masz postaci dostaniesz skina + postac. :-)

Na fejsie i facebooku.... xD

TOPIC: Skiny można uzyskać za pomocą fanpagy, streamerów, programów, które dają ci możliwość ustawienia jakiego skina chcesz, ale widzisz tylko ty, no i polubić/zasubrybować fanpage oficjalny lola oraz oficjalny kanał na youtube.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano
leagueoflegends.com/facebook
leagueoflegends.com/youtube

Za facebooka Riot Girl Tristana

Za youtube Unchained Alistar

Czasem na alienwave dają skiny. Jeśli rozdają, to przeważnie tutaj na forum ktoś coś o tym pisze.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

skina mozesz miec do alistara i tristany jak polubisz ich na fejsie i facebooku. jak nie masz postaci dostaniesz skina + postac. :-)

A co zrobić zeby dostac te skiny i postacie?

Opublikowano

A co zrobić zeby dostac te skiny i postacie?

Umiejętność czytania się kłania.

leagueoflegends.com/facebook
leagueoflegends.com/youtube

Za facebooka Riot Girl Tristana

Za youtube Unchained Alistar

+ czasami na mistrzostwach można dostać kod na skiny gdy tam jesteś.

Opublikowano

Umiejętność czytania się kłania.

+ czasami na mistrzostwach można dostać kod na skiny gdy tam jesteś.

O jakie mistrzostwa chodzi?

a tak ps# ktoś pisał ze na jakich spotkaniach riot można dostac skórki PAX itd gdzie one się odbywają?

Opublikowano

O jakie mistrzostwa chodzi?

a tak ps# ktoś pisał ze na jakich spotkaniach riot można dostac skórki PAX itd gdzie one się odbywają?

LCS'y takie mistrzostwa na których grają znane drużyny przeciwko sobie.

Skórki PAX wiem że można dostać na targach PAX w Ameryce ..

Opublikowano

A po za tymi Pax są jeszcze inne cenne skórki które nie sa legendarne ale tak samo nigdy nie dostepne?

I czy da się kupić jakąś skórke PAX za 150-200zł ?

Te targi nigdy nie odbywają się w Europie?

Opublikowano

A po za tymi Pax są jeszcze inne cenne skórki które nie sa legendarne ale tak samo nigdy nie dostepne?

Nigdy nie dostępne oprócz PAX raczej nie ewentualnie k9 nasus bo go jeszcze nie widziałem żeby był dostępny. Skrókę PAX nie raz widziałem za 50 dolców czyli właśnie tak w granicy 150-200. Co do tego czy odbywają się gdzieś indziej to nie wiem ale według mnie najlepsza opcja zdobycia skórki PAX to konkurs fb z how2win który trwa nadal(musisz poszukać) ewentualnie kampienie na fb znanych streamerów.

Opublikowano

Były bugi i glitche w cliencie, które były wykorzystywane przez graczy i tak zdobywali skórki i wraz z nimi bany.

Były także "kradzieże" RP'ków przez PayPal i tak również co inteligentniejsi łapali free skiny i wraz z nimi permy. :)

Są też łatki/"wklejki" czy inne cholerstwo i możesz także mieć wybrane przez siebie skiny na wybranych posiadanych postaciach, lecz... są tylko widoczne dla ciebie...

Tyle w tym temacie.

Ja próbowałem tego 3 sposobu i nic mi nie działa :D

Nie polecam bo zepsułem sobie ashke cała niebieska jest :D

30340089285038981085.jpg

Opublikowano

chyba za 150-200 euro.

Najdroższa licytacja była coś w okolicach 1000 Euro.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...