Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravians.pl

FIRSTMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wszyscy gracze serwera, serwer w dniu dzisiejszym padł. Jak wiadomo, serwer stoi, a raczej stał na plikach Flourine. Bądźmy szczerzy, jest to dziecko 14-15 lat. Ktoś, kto jest obeznany w serwerach, otworzył on serwer w wakacje, "Tanirus.pl", który był resetowany ok. 6 razy, aż w końcu za 7 razem padł. A tu wiadomość, od Flourine a.ka gimbusek ;

Serwer oraz forum zostanie postawione na nowo na stabilnych autorskich plikach. Zapytacie co z naszymi smami? Beda oddane wystarczy kod , login i jak najwiecej szczegolow. Wiem ze zapewne nie dacie mi tej szansy ale warto sprobowac.

Autor: Flourine

Takie wiadomości dostawali gracze byłego serwera Tanirus.pl, setki razy nam to mówił, że pliki będą stabilne, i ch** z tego był.

Zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Nie wiem który raz on już pliki robi, ale chyba już liczy się je w dziesiątkach. Dodatkowo, w ogóle nie robi backupów, na Tanirusie też nie robił, nie wiem czy jest takim debilem, czy nie wie co to jest. Też obiecali kiedyś hosta, na którym nie będzie DDoS, a DDoSy były kilka razy dziennie, i potrafili startować 2-3 razy wciągu tygodnia, wszystkie serwery od Flourine, radzę omijać szerokim łukiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...