Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Porada

halooha000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy to dobry dział ale ok. Zalozylem z kolegami nowy serwer. Dalem mojemu koledze opa i on zsetowal nam spawn. Bardzo dlugo go budowalem, wiec chcialbym jakos przywrocic. Czy jest jakas komenda na cofniecie calego postepu gracza w grze? Nie undo, bo undo dziala tylko na jedno wejscie na serwer, a on juz wyszedl. Czy mozna to jakos cofnąć? Albo czy jest jakis plugin/mod dzieki ktoremu mozna sprawdzac modyfikowanie bloku (np. Kto ostatnio uderzyl dany blok, czy cos w tym stylu) ?

Opublikowano

Mi undo działa zawsze nawet jeśli coś zrobię źle wyjdę i wejdę to mogę wpisać undo jeśli masz asw [AutoSaveWorld] to bd miał tam zapis albo jeśli zrobiłeś backup'a to bd miał tam i spawn ;)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Chodzi ci o to ze klikasz np. drewnianym kilofem i in pokazuje kto ten blok rozwalił czy coś ? Bo jeśli tak to plugin ten nazywa się LogBlock

oDYVDfv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...