Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]AHRI BUG/Wyjaśnienie

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótkie info. DLACZEGO AHRI JEST DISABLED?

Otóż właśnie skończyłem rankeda. Ahri z Q biła 4x DMG a nie 2x. Czyli mieliście farta jak graliście dzisiaj ahri. Super, że dopiero teraz to wyłączyli. Oczywiście po moim przegranym rankedzie jak ahri przed 6 mi 700 dmg z q bila. :)

Kolejny bug na Zeda:

Jeśli Zed zostanie zabity po użyciu swojego ultimate, cień zostaje na stałe.

Riot.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wystarczyło, że byś stanął 1cm dalej, a by Cie po tyle z Q nie biła :D Musiała Cie mieć na maxymalnym zasięgu na Q, i wtedy leci x2/x4 dmg.

Troche dużo bugów po tym patchu ^^

279981407253602336505.png
Opublikowano

Wystarczyło, że byś stanął 1cm dalej, a by Cie po tyle z Q nie biła :D Musiała Cie mieć na maxymalnym zasięgu na Q, i wtedy leci x2/x4 dmg.

Troche dużo bugów po tym patchu ^^

4x, tak to by jej nie wyłączyli. P.S. Riot:"We nerf kassadin and ahri". Obydwie postacie buffed. Np.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja gralem wtedy ryzem na ahri :) jak uderzyla z q to hp szybko zlecialo ale i tak byla slaba i chyba tylko raz dalem sie trafic do 6 lev szykowal sie wygrany mecz ale moj team nie wie co to armor .... i mr yi razem z tryndamierem wycarowali gre.

u1lc.png
Opublikowano

Ja też grałem z ahri w przeciwnym teamie i nic takiego nie dostrzegłem(pewnie przez to że nie była nafeedowana),ale ogółem to nie powinno być tyle bugów.

Opublikowano

4x, tak to by jej nie wyłączyli. P.S. Riot:"We nerf kassadin and ahri". Obydwie postacie buffed. Np.

A jednak B)

Co tego Zeda, niestety nie przekonałem się sam, bo na każdym rankedzie banned :(.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...