Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki v4 by terenzo (Klient)

Brekus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie plików by "Terenzo" v4, a dokładnie chodzi mi o klienta, chciał bym zrobić normalnego klienta, takiego jak na większości serwerów prywatnych tzn.

- Włączanie, nie przez żadną głowę sury, potem ok itp, tylko od razu po kliknięciu na daną ikonkę np. Nazwa.exe

- Aby rzeczy z plików (kostiumy itp) były widoczne, resztę rzeczy sam sobie dodam..

Ogólnie chciałem przerobić polskiego klienta, z oficjalnej strony metin2 (GameForge), lecz mam problem..

Chcę tak edytować, żeby bezpośrednio po kliknięciu w ikonę "Nazwa.exe" uruchamiała się gra, bez żadnego patchera / reklamy polskiego metina

Czy jest ktoś mi w stanie pomóc?

Oczywiście za pomoc nagrodzę Cię "+"

Opublikowano

Po pierwsze jeżeli jest to serwer hamachi to gracz i tak bd musiał uruchamiać przez głowe sury.

Jeżeli chcesz przerobić clienta metka pl, to skopiuj plik "nazwa".exe, metin2client.bin locale_pl i root z jakiegoś priva. Locale rozpakowujesz podmieniasz item proto z pl, potem wchodzisz w root i w jakims pliku zmieniasz na swoje ip.

sygnature.png

Opublikowano

@Xerio

Po pierwsze jeżeli jest to serwer hamachi to gracz i tak bd musiał uruchamiać przez głowe sury.

Jeżeli chcesz przerobić clienta metka pl, to skopiuj plik "nazwa".exe, metin2client.bin locale_pl i root z jakiegoś priva. Locale rozpakowujesz podmieniasz item proto z pl, potem wchodzisz w root i w jakims pliku zmieniasz na swoje ip.

@Xerio

jak masz tak odpisywać dla kogoś to nie odpisuj bo ta osoba huja się dowiedziała z twojej odpowiedzi

@Brekus to dla ciebie

Tu masz linka poczytaj ściągnij zrób według tuta

http://www.mpcforum.pl/topic/914187-dl-co-zrobic-aby-dziala-nowa-binka/

jak będziesz miał problemy napisz i nie słuchaj się ze na hamachi musisz mieć głowę sury takie stwierdzenie wynika o zacofaniu mojego przedmówcy w bardzo dużym stopniu a szczególnie po takim stwierdzeniu ( " potem wchodzisz w root i w jakims pliku zmieniasz na swoje ip.") i jeśli sam robisz u siebie na hamaku zaranie Ludziawki nie wchodzą to nie musisz mieć map_portu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Xerio

@Xerio

jak masz tak odpisywać dla kogoś to nie odpisuj bo ta osoba huja się dowiedziała z twojej odpowiedzi

@Brekus to dla ciebie

Tu masz linka poczytaj ściągnij zrób według tuta

http://www.mpcforum.pl/topic/914187-dl-co-zrobic-aby-dziala-nowa-binka/

jak będziesz miał problemy napisz i nie słuchaj się ze na hamachi musisz mieć głowę sury takie stwierdzenie wynika o zacofaniu mojego przedmówcy w bardzo dużym stopniu a szczególnie po takim stwierdzeniu ( " potem wchodzisz w root i w jakims pliku zmieniasz na swoje ip.") i jeśli sam robisz u siebie na hamaku zaranie Ludziawki nie wchodzą to nie musisz mieć map_portu

W privach nie bawie się już od 1,5 roku, zasada chyba się nie zmieniła. No fakt nie pamiętam w jakim pliku zmienia się ip, ale wystarczy odrobinę poszukać i można się dowiedzieć. ;)

sygnature.png

Opublikowano

Przecież ja dzisiaj grałem na plikach Terenzo (sf4.2, client 4.5) bez żadnej głowy sury. ;)

Pobierz lite i wyedytuj w rootach i pyka. :)

i rule this fucking kingdom, you are my bitch

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...