Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] WYKRYWALNY kamermod metin2mod.tk

mikolajza123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informuję iż hack ze strony metin2mod.tk jest wykrywalny, dlaczego ?

W moim przypadku używałem tylko FishBota, nie spamowałem nic, normalnie łowił 2 dni u dostałem BANA!

Nie miałem ustawionej opcji że ma wyrzucać martwe ryby co by sygnalizowało że mam jakikolwiek fishbot.

Ja tylko ostrzegam ludzi, radze wam zrobić konto osobno (bez eq 30lvl) i postawić wtedy bota, poleci ban to zrobisz nowe konto , nowa postać, ja na tym nie skorzystałem wręcz przeciwnie straciłem swojego FMS'a +9 :<

Macie jakiegoś w 100% nie wykrywalnego ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja jechałem na nim 2 dzień i na 3 dzień tak jakoś zmieniłem z CH2 na CH4 i poleciałem za miasto kawał koło rzeki ( nie na domyślnym łowisku w Jinno M1 tylko po drugiej stronie) zastanawiam się czy to nie przez to dostałem bana. Bo z reguły ludzie co jadą na Botach to się ukrywają i pomyślałem że trudniej będzie mnie znaleźć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przede wszystkim, jeśli łowisz na fishbocie zawsze jest szansa na to, że GM spotka Cię, napisze PW, a gdy nie odpiszesz - zbanuje.

Logi to nie wszystko.

Opublikowano

FishBota jest bardzo łatwo wykryć trudniej jest wykryć expbota dlatego że jak łowi się na fishbocie to bot wyciąga wędkę w regularnych odstępach czasu np. co 2700 ms także już nawet hackshield może to wygryć.

Bo raczej mało prawdopodobne jest aby ktoś np. 100 razy miał "chmurke" na wędce i wyciągnął ją dokładnie po 2700 ms (odczywiście jeszcze dochodzi opóźnienie gry (ping) ) ale to i tak zbyt regularnie :D

Opublikowano

Nadal używam tego cheata, tylko mam pytanie: Czemu mnie co chwile reloga robi ? wylogowuje mnie w grze do menu wyboru serwerów ?

Byłem na różnych CH i dalej to samo. Myślałem że to może że mam włączonego Speed HACKA i Hit Hacka ale jak wyłaczyłem te 2 opcje to nic nie daje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...