Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na długie godziny

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gier na dłuższe, jesienne wieczory. Grafika i fabuła nie ma dla mnie większego znaczenia, liczy się grywalność. Mam Civkę 5 ze wszystkimi DLC, Diablo 2 i 3, Hearthstona.

Opublikowano

Mass Effect wszystkie części + DLC. Obliczyłem że przejście wszystkich gier robiąc wszystkie questy itp... Zajmuje ponad 100 godzin.

Opublikowano

Minecraft, Metin2, TheSettler 3-7, Need For Speed World - Carbon - MostWanted - Undercover - Underground 1-2, Call of Duty 2 - MW1, Fifa 08-12, Battlefield Play4Free - Bad Company 2, Symulator Farmy 2011-2013, League of Legends, GTA SA - Vice City - IV, FarCry 2, FaltOut 1-2, World Of Tanks

"Chciałbym się w końcu do czegoś przydać"

By BiałyPL

Opublikowano

Skyrim, Saints Row, Fantasy Wars, Europa Universalis, Hearts of Iron, Faces of War: Oblicza Wojny, Battlefield, Call of Duty, GTA, Frontline: Kursk, Company of Heroes, Sacred, Wiedźmin.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Co do sprostowania to nie komputer, ale laptop. Więc z tym chłodzeniem to raczej nie pogram (BF3 na niskich mi się dusi, a Crysis 2 na niskich +/- 20 FPS). Co do GTA/CoDów to mam wszystkie i wszystkie przeszedłem. Zainstaluję sobie Stalkera: Zew Prypeci bo był teraz w CD-Action. Może się na Wieśka skuszę.

Opublikowano

Dragon Age. Swietna gra z interesujaca fabula. Na pewno przyciagne Cie do kompa na dlugie godz. :)

snikersproject1.png
Opublikowano

A co powiecie na StarCrafta 2? Nigdy nie grałem w RTS'y a gra wygląda nieźle, ale jak widzę jak grają ludzie na multi to boje się, że nie ogarnę.

Opublikowano

wiedźmin, wiedźmin 2- polecam obie części mega dobre. ;p Oprócz tego Mass Effect cała trylogia + dlc, gothic 1,2+dodatek, no i powiedzmy obie części Risen trzymają niezły poziom. :)

6v43.png

Opublikowano

Co do PoE to grałem w betę, grałem teraz i jak zobaczyłem u Kriparriana jaki jest endgame, to podziękowałem. Postal i Painkiller to nie moje klimaty. Czekam na dalsze opinie na temat SC 2, kumpel z klasy powiedział mi, że tam gra dla zabawy odpada bo "cię zniszczą, to gra tylko do bycia pro".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...