Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić takie intro?

konradosss42pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem ci tak Poszukaj na necie Na yt Graficiarzy lub desigerów. Nie bede pisał bo nie znam nazw dokładnych i wgl. Ale Apropo Intra Remka Gwaratuje ze zanim sie nauczysz robic takie coś :D To jest cudenko nie jest napewno łatwe :D tak odemnie bo kiedyś się tym interesowałem :D

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Powiem ci tak Poszukaj na necie Na yt Graficiarzy lub desigerów. Nie bede pisał bo nie znam nazw dokładnych i wgl. Ale Apropo Intra Remka Gwaratuje ze zanim sie nauczysz robic takie coś :D To jest cudenko nie jest napewno łatwe :D tak odemnie bo kiedyś się tym interesowałem :D

Hehe wiem , chce się bardziej wtajmniczyć w takie sprawy, :) a trudno znaleść taki naprawde dobry program na youtube , czy w google , dlatego poprosiłem o to na forum ;p

Opublikowano

Za pomocą AE (After Effects) napewno uda Ci się to zrobić. Poprostu musisz dużo ćwiczyć, robić tuty, i z czasem dojdziesz do tego poziomu....

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...