Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Limit IGC

Kiceł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy limit możliwych do zdobycia IGC w grze to 9 999 999? Bo z tego co się orientuję, to chyba tak (bot dobił do właśnie tylu, poczekałem minutę czy dwie, naprawiłem samochód i kasa uciekła od razu). Więc w takim razie długoterminowe bocenie (np. 8h w trakcie szkoły) się nie opłaca, bo spokojnie da się wbić limit w 1,5h - tylko teraz pytanie, dlaczego przynajmniej kilka osób pisało, że udało im się wbić kilkanaście milionów IGC przez zostawienie bota na parę godzin... Rozumiem, że po prostu dla kogoś oszukiwanie sprawia przyjemność?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ok, rozumiem ;) Po prostu przynajmniej raz natknąłem się na kogoś piszącego, że włączył bota, wyszedł z domu (czy coś w tym stylu), wrócił za parę godzin i miał na koncie kilkanaście milionów ;) Wtedy logiczne, że musiałby kłamać, samochody się same nie kupią. Poszukałbym na forum, ale to "Ups" mnie zniechęca do czegokolwiek...

Nawet nie pytam, czy jest sposób na obejście limitu, bo nie trzeba być Einsteinem żeby się domyślić. Trudno, cls ;)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...