Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA Coins

Mati7855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie zna ktoś jakąś stronkę przez którą można kupić coinsy przez płątność PaySafeCard lub sms ?

dzięki :)

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

thx jak by ktoś miał jeszcze jakąś stronkę z płatnością paysafecard to niech napisze wielkie thx oczywiście lajki.

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

thx jak by ktoś miał jeszcze jakąś stronkę z płatnością paysafecard to niech napisze wielkie thx oczywiście lajki.

Reff

Opublikowano

moja strona sprawdzona, do tego stopnia, że miałem błąd przy PSC, zabrało środki nie miałem żadnego potwierdzenia, ale po skonsultowaniu się z chatem, administratorzy przyznali mi coinsy. Od zamówienia do dostania coinsów minęło 30 minut. Polecam.

Opublikowano

moja strona sprawdzona, do tego stopnia, że miałem błąd przy PSC, zabrało środki nie miałem żadnego potwierdzenia, ale po skonsultowaniu się z chatem, administratorzy przyznali mi coinsy. Od zamówienia do dostania coinsów minęło 30 minut. Polecam.

dzięki stało mi się to samo... Kur*wa do kogo mam pisać ?

Opublikowano

Po prawej stronie taka kobitka Ci się pokazuje kliknij na nią i other service i pisz:

I bought fifa coins and I have problem. My player name is: (piszesz nazwę zawodnika) and my name is: (Twoja nazwa w grze).

Na przyszłość przed chwilą zapytałem się dlaczego tak jest; odpowiedzieli, że problemem jest przegladarka. ja mam problem na Google Chroom. Zapobiegawczo używajcie innej.

Opublikowano

Najtańsze Coins są na tej stronie :

http://www.vipfifa14.com/

Kupowałem trzy razy, i od momentu kiedy przelałem im kase z paypal coins były na moim UT w ciągu max 10min :) Polecam Bardzo

Jak kupie np. 100k to kartę wystawiam za 100 000 czy 105 000 z prowizją?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

wystawiasz za 100k, niestety ta strona nie pokrywa prowizji, ale jest taniej, w przeliczeniu na allegro za 50zł kupisz 500k, a na tej stronie kupisz 700k, po odliczeniu prowizji to na czysto masz 665k

Opublikowano

wystawiasz za 100k, niestety ta strona nie pokrywa prowizji, ale jest taniej, w przeliczeniu na allegro za 50zł kupisz 500k, a na tej stronie kupisz 700k, po odliczeniu prowizji to na czysto masz 665k

Szkoda tylko, że nie można płacić PSC.

636451494245979649038.gif

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...