Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pomóżcie mi ! :(

OzoneSeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kur*a poprzedni temat podczas pisania przepadł ponieważ kliknąłem napisz nowy temat ale serwer ma błąd i przepadło

Jestem zdesperowany brąz 4 15 za win 21 za lose. Staram się robić co w mojej mocy, odkryłem że dobrze gram Dariusem. Jednak czasem zdarzy się noob team typu 2adc, nocturne adc albo nami pisze mi że będzie trollowac tylko dlatego że ja mam serie do brąz 3 a ona siedzi w braz 5 i nie może wyjść no what the hell? Napewno robię coś źle bo gdybym robił wszystko dobrze to bym gral wyżej. Lubie grać topa i jungle ale mniej. DObrze gram Dariusem i teemo a na jungli nunu. Macie może jakieś tricki , albo sposoby. Moje konto to PanOzone na ruskim serwie , zobaczcie na lolkingu. Może ktoś był w takiej sytuacji i znalazł mete na to jak wyjść z tego istnego elo hell.

Opublikowano

Skup się na farmieniu i roamowaniu. Nie płacz na teamy na tak niskim elo. Żeby narzekać na nie potrafienie wyjścia z brązu to już na prawdę kiepsko, bo ta dywizja to jak boty. Graj carry postaciami typu fiora, ryze whatever a wyjdziesz na pewno.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...