Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cóż się dzieje z tym Asuskiem :<?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam ASUSa K50IN od 3 lat. Służy mi od przede wszystkim do grania w League of Legends. Sprawa wygląda w ten sposób, że kiedyś on mi się zacinał. Wszystko stawało a ze słuchawek wydobywał się dźwięk wiercenia. Oddałem go do naprawy, oddali mi go z 10 fpsami (spadły na stałe) a problem dalej nie był rozwiązany. Po raz kolejny go oddałem, w sumie tak kilka razy i wymieniono: kartę graficzną, procesor, dysk twardy, gumki z innej firmy dali pod kartę graficzną. Przeinstalowywano system itp. Czyszczono go 2 razy już w przeciągu 2 miesięcy. Chodzi przede wszystkim o fpsy w grach.

Serwis już nie wie co może być nie tak, ostatnio wpadli na pomysł, że uchład chłodzenia ale dziś podłączyłem wiatraki i żadne fpsy nie skoczyły. Mówili, że wszystkie testy obciążające wyszły pozytywnie.

Tutaj ss:

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/6a/7s/6b/squr9b.jpg

Macie może jakieś pytania? Jakieś pomysły? Bo nie wyrabiam już z tym lapkiem w serwisie od września

Opublikowano

Piszesz że wszystko wymieniali oprócz obudowy(no można jeszcze ram i zasilacz sprawdzić) i nadal ten sam problem :D

Wątpię żeby ktoś Ci pomógł tutaj, skoro ludzie z serwisu mieli z tym problem.

NE8h1XT.png

Opublikowano

co prawda to staroc nie wiem czy bedzie sie dalo jakos pograc w tego lola ale sprobujemy ;d pobierz sterowniki do karty graficznej ze strony nvidii (nvidia.pl) jezeli nie wiesz co i jak znalezc podaj mi Twoj system operacyjny razem z wersja 32bit czy 64

Opublikowano

Nwm... Jakie temperatury? Masz ustawione na wysoką wydajność? Zainstaluj najnowsze sterowniki ze strony asusa..

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...