Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|Warto wbić| Najlepszy serwer KM! [*Nowe Systemy*][*LWC*][*Dobre Pomysły*] PIXELOWY ŚWIAT!

THEkondiPlaying

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JaHibdq.png

PODANIA:

NICK:

Ogarnięty?:

Ortografia: /10

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):

ipserwera.png
Adres IP: pixelowy.maxc.pl
spec.png
Nazwa Serwera: Pixelowy Świat
Wersja: 1.6.2
Typ Serwera: Hosting
WhiteList: Włączone
Tryb Gry: Kwadratowa Masakra
Ilosc Slotow: 10
Zwierzeta: Włączone
Potwory: Włączone
PVP: Włączone

admin.png
THEkondiMAN - Admin
Przewoz20011 - Admin
Quoannte - Mod

opis.png
Szukasz prawdziwego survivalu, gdzie poziom ustawiony jest na HARD? Chcesz budować domki i nie martwić się, że ktoś je zniszczy? Denerwują cie "diax koxy" przy spawnie, którzy tylko czekają aby Cię zabić? Chcesz spędzić czas w świetnym towarzystwie? W takim razie nie musisz szukać dalej, Pixelowy Świat to serwer stworzony dla Ciebie! Pixelowy Świat jest serwerem bez żadnych frakcji, czy innych tego typu pluginów. Gramy na nim RAZEM, a nie PRZECIWKO sobie! Zakaz griefu, okradania! Na serwerze obowiązują zasady NETYKIETY! (

http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta

) Nie znajdziesz u nas BEZSENSOWNEGO pluginu na życia, który psuje klimat gry! Od teraz szukamy informacji na temat graczy w google i na forach! Serwer leży na dobrej maszynie z 120+ mb na slot!
Komendy w grze: /drop - pokazuje drop itemkow ze stone'a
/tpa (nick) - tp do gracza
/tpaccept - zgoda na tp
/tpdeny - odrzucenie tp
/m (nick) (wiadomosc) - wiadomość do gracza
/co i - włącza/ wyłącza inspektor (logblock)
/komendy - komendy
/regulamin
/lwc - pomoc LWC

TS3 !
IP: ts.flamvine.pl
Kanał 3.Pixelowy Świat
Hasło: pixelowy

Opublikowano
NICK: BialyGamingPL

Ogarnięty?: Tak

Ortografia: 9/10

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Lubie takie serwery. Lubie pomagać ludziom. Jest to lepsza wersja km, dlatego chcę tu zagrać. Fajnie by było jakby były jakieś mody. (Tak jak na KM6). Mam mikro ts3/skype/gg.

"Chciałbym się w końcu do czegoś przydać"

By BiałyPL

Opublikowano

Nick: 20jacek01

Ogarnięty?: No tak, a jak.

Ortografia: 10/10

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Będe nagrywał serwa i od razu zabieram sie do budowania :p i nie mam pomyslu na zdania na skype/ts moge podac dlaczego ja :D

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

NICK:TheTechPony

Ogarnięty?:Tak jak najbardziej

Ortografia: /10-8/10

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Lubie grać w Kw.Lubie grać w piłkę nożna.Mam na imię Grzegorz.Mam 15lat.Moje hobby to jazda na rowerze

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

NICK: TheGamePOLSKA

Ogarnięty?: Tak,i to bardzo ^^:D

Ortografia: 9/10 ponieważ jakiś błąd może się zawsze wkraść :)

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Jestem Kuba,mieszkam w Lublinie. Interesuje się piłką nożną i grą na kompie. Jestem przyjacielski i miły. Nie lubię się kłócić ale jak ktoś zajdzie za skórę to bd się kłócił dopóki nie wygram :D Grałem z tobą kiedyś na ,,kanciastej'' pewnie pamiętasz :D Mam zamiar wnieść fajną atmosferę na server :)

Opublikowano

NICK: Lex

Ogarnięty?: Tak jak zawsze od 2 edycji :D

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): nie wiem po co mam pisac tyle w huj, jak tu gram tyle czasu, zajebiscie mi sie tu gra i w ogole chce se pobudowac czy jakie co bo tutaj serwer jest ogarniety z plikami i wgl, i znamy sie z mc od dłuższego czasu a tu gram od 2 edycji takze no....

FULL LUZ = Jebać nolifowe zachowanie

zu439g.jpg

Opublikowano

NICK: FixxPL

Ogarnięty?: Oczywiście.

Ortografia: 9/10

Coś o sobie i dlaczego ty?

(5 pełnych zdań!): Nazywam się Karol . Mam 14 lat ,czyli chodzę do 2 gimnazjum. Moim hobby jest muzyka oraz fotografia . Nienawidzę się uczyć,ale mus to mus . Słucham różnych piosenek - nie ograniczam się do jednego gatunku ,ale najczęściej jest to rap . Mój ulubiony kolor to niebieski . Mam swój własny styl ,ale najbliżej mi do skate. Obecnie jestem singlem . Jeśli chodzi o mój charakter to jestem czasem miły czasem wredny . Mówią ,że jestem wiecznie zakręcony i pozytywnie ... walnięty . Chyba mam poczucie humoru - tak zresztą mi się zdaje :D Dlaczego ja? Ponieważ już od dłuższego czasu szukałem takiego serwera.Lubię tego typu rozgrywkę,

Opublikowano
NICK: Letaryat

Ogarnięty?:Tak

Ortografia: 9/10 Czasem moze się jakiś błąd pojawić

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Nazywam się Szymon, Mam 12 lat.

Interesuję się grami i informatyka.Lubię grać na takich serwerach, posiadam też Ts3.

Raz grałem na tym serwerze kiedy była jedna malutka wyspa, Nie grifuje, czasem

jestem wredny kiedy już mnie coś naprawdę wkurzy.

Podanie Kolegi:

NICK: Escape622

Ogarnięty?: Tak

Ortografia: 8/10

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Nazywam się Adrian mam 12 lat.

Nigdy nie grałem na takim serwerze.

lubie budować,interesuje się informatyką.

Chciałbym chociaż raz pograć na takim serwerze.

Nie Grifuje,Posiadam TS3.

Opublikowano

NICK:iDeFree

OGARNIĘTY: Pewnie.

ORTOGRAFIA:8/10

COŚ O SOBIE I DLACZEGO TY? [5 pełnych zdań]: Mam na imię Paweł. Mam 12 lat. Lubię gry komputerowe oraz piłkę nożną. Gram w minecrafta od 2 lat. Lubię serwery typu KM.

Pomogłem? Daj LIKE

example1.png

Opublikowano

NICK: BartoGaming

Ogarnięty?: Jak najbardziej ;)

Coś o sobie i dlaczego ty? (5

pełnych zdań!):

Chciałbym dostać się na ten serwer ponieważ lubię serwery tego typu.Jestem uprzejmy i staram się pomagać graczom, oraz administracji jeśli taka będzie potrzeba :)

Posiadam TeamSpeak3 Jak i Skype więc mogę rozmawiać z innymi żeby się dogadać. Nie griefuję i jestem uczciwy.

Po prostu chciałbym zagrać na tym serwerze żeby sprawić sobie przyjemność i pomagać innym :P

Opublikowano

Widze dalej Prowadzisz server'y :) Powodzenia życzę :D A Pamietam jeszcze Jak były mega lagi przez 3 dni 5 graczy sie Wku** i rozwaliło całą mape i jedną komendą naprawiłeś ale dzięki tobie ja zrobiłem server z tymi 5 i Było Zaj*iscie, ale jestem ci wdzięczny :)

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...