Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

=.Internet.=

MafiaDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż to : Chcę kupić nowy internet i nie wiem kogo wybrać : Fotona Z Neti ( 100 Mb/s ) czy CyfrowyPolsat LTE ( 20 Gb + 3 GB ).

Wymagania Internatu : Ma Być szybki do ściągania plików co ważą 1 Gb i wiele więcej , oglądania filmów w HD bez ścin , przeglądanie stron WWW i Portale Takie Jak FaceBook.

Internet ma to wszystko zawierać , nie piszcie gdzie mieszkam itp. tylko doradźcie mi który internet spełnia te wymagania ;)

Opublikowano

LTE to *zgaduję* że typowa mobilka z ograniczeniami. Ewentualnie stacjonarny, ale z limitem. Tego nie chcesz, jeśli chcesz oglądac filmy i ściągąć pliki.

W momencie kiedy przekroczysz limit (20GB + 3GB [nie myl GB z Gb, gdzie GB → Gigabajt (1024megabajty <MB>), a Gb → Gigabit (1000Megabitów <Mb{it}>)]) obniżą Ci prędkość połączenia do minimalnej, pewnie coś koło 64kB/s.

Foton z Netii to bezlimitówka, pewnie po coaxialu.

Opublikowano

Wymiata jak wymiata. Nie ma *dobrego* ogólnokrajowego ISP w Polszy.

Na pewno jeśli szukasz czegoś, co zagwarantuje Ci stałe łącze do pobierania plików, oglądania filmików itp., to nie wybieraj internetu mobilnego, bo po prostu masz limitowany transfer tam. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...