Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Noryst.pl (Dedyk/Medium)

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up. Nie wiem po co, ani jakim prawem udzielasz się w tej zapowiedzi. Widzę, że kręci Cię hejtowanie. Bo co nie wyjdzie nowy server ty od razu wiesz lepiej niż jego twórca.

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

Buu ale gunwo

Ale na prawde poprawcie to ,bo tutaj gunwo mozna sie dowiedziec :)

Opublikowano

Słaby serwer , zero nowośći i na dodatek game-4line ..

Nie polecam serwery z tej serwerowni sa max na 2/3 Dni.

Nic ciekawego.

Widać, że potrzebujesz okularów.

game-4line Nas tylko sponsoruje. A jak ty tak uważasz to twoja sprawa.

dawno nie widzialem tak beznadziejnego systemu biologa : D

nie zagram, chociaz lv i typ serwera idealny.

Co Ci się z Biologiem nie podoba? Wy narzekacie na wszystko. Tu doda się coś to źle. Tu nic się nie zmieni/doda też źle.

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

Wnioskuje ze pan up jest adminem.

Tym bardziej nie polecam, ostatni serwer jaki zrobił stał tydzień, padał co 10 min, i wszędzie były informacje żeby kupować coś z IS ( storna / forum, nawet w grze to było jedyne co się wyświetlało ). Jak najbardziej nie polecam bo ten zapewne będzie taki sam. tzn : pod kase, pada co 10 min, stoi tydzień.

Opublikowano

Wnioskuje ze pan up jest adminem.

Tym bardziej nie polecam, ostatni serwer jaki zrobił stał tydzień, padał co 10 min, i wszędzie były informacje żeby kupować coś z IS ( storna / forum, nawet w grze to było jedyne co się wyświetlało ). Jak najbardziej nie polecam bo ten zapewne będzie taki sam. tzn : pod kase, pada co 10 min, stoi tydzień.

Server nie będzie padał bo stoi już od ponad 30dni cały czas ON . Na Forum nie ma nic o IS i nie będzie. Na stronie nigdy nie było by kupować coś z IS :] A tym bardziej nie będzie. Czy ty nie rozumiesz, że tamta informacja po prostu się zbugowała po reboocie servera? Tutaj nawet nie ma automatycznej wiadomości więc 0 info o tym :] Jedynie gdzie będziesz mógł wiedzieć o IS to tylko i wyłącznie w zakładce IS na stronie głównej. Server nie jest pod IS bo mamy spore fundusze na niego. Wytrzymamy nawet bez graczy. Od tego starego servera wiele się zmieniło w moim zakresie, więc mam nadzieje, że wbijesz chociaż na 10min i oglądniesz servera. A potem się przekonasz, że jest warto grać. Zapowiedz zostanie jeszcze dziś z lekka edytowana. Wszystkie informacje wraz z systemem ulepszeń zobaczycie w Officialnej Prezentacji. Servera stał tydzień, a wiesz czemu ? Po 1. Był wtedy niestabilny game, który sypał na lewo i prawo po 2. Niezaufany sponsor, który niestety kazał mi wysyłać informacje o IS by kupowali bo nie miał na opłatę servera. Teraz to się zmieniło. Zapraszamy Wszystkich na jutrzejsze otwarcie servera !

@Edit:

Tak jak tu napisałeś : kilk

Właśnie się doczekałeś tego ;]

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

@Do Zamknięcia niedługo pojawi się pełna prezentacja/zapowiedź.

Co wy na IronMan'a ?

01062148043533866837.jpg

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...