Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z czego zrobić let's play?

RaydomGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

na wstępie mówię ,że nie mogłem znaleźć działu na mój temat więc zakładam go tutaj.

Jeżeli istnieje taki dział to przepraszam i proszę o przeniesienie.

A więc tak, z jakiej gry było by najciekawiej nagrać let's play?

Gry:

1383077005-U390955.jpg

1383077035-U390955.jpg

Jeżeli znacie jeszcze jakieś fajne gry najlepiej darmowe w które można pograć na starszym kompie(ŻADEN MINECRAFT) to napiszcie.

76561198035884547.png

Opublikowano

też mam ten problem :<
6h4dl9.jpg

Nagrywaj z tego z czego chcesz, z tego w co gra Ci się przyjemnie, byle byś ciekawie mówił.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Popieram @up.

Jak nie masz pomysłu i pytasz na forum to będziesz wszystko robił na siłę, z uwzględnieniem że w ogóle będziesz chciał cokolwiek robić. Nie masz pomysłu, lat, nie nagrywaj, proste, oszczędź serwery Youtube'a.

Opublikowano

Nic kurwa. Ile masz lat? kanal porzucisz po miechu a widzow bedziesz miał 9

Widzów mam 45 kiedyś coś nagrywałem i coś mnie znowu do tego ciąnie.

Popieram @up.

Jak nie masz pomysłu i pytasz na forum to będziesz wszystko robił na siłę, z uwzględnieniem że w ogóle będziesz chciał cokolwiek robić. Nie masz pomysłu, lat, nie nagrywaj, proste, oszczędź serwery Youtube'a.

Nie wiem po co się czepiasz... Jak będę chciał nagrywać to po prostu to zrobię.Nic o mnie nie wiesz i Twój post nawet nic nie wnosi do tematu bo nie odpowiedziałeś na moje pytanie.

76561198035884547.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...