Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]GTA V , Warto kupić na PS3 czy poczekać ?

Natan17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Bardzo mam popęd na GTA V i chciałbym w to zagrać. I mam dylemat... Czy kupić na konsole którą mam ( PS3 ) czy poczekać na wersje PC.

Nie wiem bo na konsolach nie grałem w gry tego typu ( Nie wiem czy Uncharted 2/3 i BF4 Beta się liczą :P ) więc nie wiem jak mi pójdzie z grą.

PC... no poczekać trzeba ale PC mam dość słabego i jeśli wyjdzie w tym roku to na pewno nawet się na mojej maszynie do mięsa się nie odpali :D

Jak myślicie ? Kupować czy czekać ? :D ( kompa nowego mam ,,niby" dostać na urodziny w lutym )

Mój kompjuter

Procek : 2.00Ghz Intel Pentium Dual 2.00Ghz

Grafika : AMD Readom 7700 HD

RAM : 6

Windows 7

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli masz dobrą konsole to kup na konsolę, na tym PC może trochę ścinać ta część GTA, która dopiero (za jakiś czas) wyjdzie ;)

Opublikowano

Kup odrazu na ps3, bo nawet nie wiadomo czy wyjdzie w 2014 na PC. Naprawdę polecam GTA V, jest w nim wiele ciekawostek do odkrycia, gta online (czego jeszcze nie było), wiele niesamowitych atrakcji i jak zakupisz grę teraz to nie będziesz musiał czekać z niecierpliwością do nastepnego roku :) Sterowanie w GTA V jest banalne, można ustawić czułość więc z tym nie ma problemu. Atakowanie itp. też jest bardzo łatwe. To że nie grałeś w żadne gry gdzie potrzeba dobrego sterowania to z tym akurat w GTA V nie będzie problemu. Naprawdę jeszcze raz polecam kupić GTA V odrazu i bez zastanawiania się

Opublikowano

Mam Taki plan by teraz kupić sobie GTA V na konsoli a kiedy już wyjdzie na PC to kupić sobie na PC :D a wersję na konsolę np. Sprzedać.

Nie wiem czy to dobry plan :D

Opublikowano

Posiadam GTA V na PS3 i powiem jedno. Jesli nie masz znajomych z ktorymi mozesz grac to ciezko bedzie grac Online bo pelno dzieci co cie zabija odrazu. Co do Story Mode to tez polecam lez jak wbijesz w Online to nie wrocisz spowrotem do singla :D

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ja bym się nie zastanawiał tylko kupował na konsole, na prawdę warto bo gra jest wspaniała.

Sam na początku się zastanawiałem, jak to będzie z sterowaniem w grze ( wcześniej miałem, może dwa-trzy racy styczność z konsolą ), wystarczyło 5 min gry i wszystko ogarnięte.

Na prawdę jestem zadowolony z tego zakupu, gra jednak niestety potrafi się zaciąć i pomaga tylko wyłączenie konsoli lub zdarzają się lagi, najczęściej gdy płynie się batyskafem ( Xbox 250 Gb slim ).

Co do online to jakoś nie korci mnie żeby pograć online :D

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Nie polecam Ci kupować na konsolę , jestem maniakiem komputerowym , mam tą " V " od czwartku , obcykałem strzelanie , jazdę autem itp . Ale ZDECYDOWANIE wolę PC :)

Co do PC , to na jakieś stronie czytałem że " V '' będzie wymagać 3Ghz 8 ram i 1gb grafki , ale to tylko pogłoski .;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...