Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryze film

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam prośbę, poświęciłby ktoś godzinkę na zagranie ryzem z BoLem 3.8 i nagraniu filmu? Oczywiście nick zasłonięty, czat itd. Chciałbym po prostu zobaczyć jak to wygląda. Cała gra. I nie chodzi mi o nagranie z LolRecordera tylko na żywo, razem z tymi kołami itd. Pozdrawiam

Opublikowano

//ironia

Selex nie gra na BoLu, czysty skill

//ironia

A tak serio to przydałoby mi się, bo widzę jak niektórzy wygrywają tym 9 na 10 gier a ja zwykle mam staty typu 10/10

Opublikowano

HueHue a ile + dacie ? poproszę kashe/selex'a :D

@Battlelety

jak to widzisz to wyłącz bo będzie to drastyczne ...

Nagram dla Ciebie jutro ten filmik xD tylko na 1 lvl bo nie chcę ryzykować utratą konta z pro elo challengerem.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

HueHue a ile + dacie ? poproszę kashe/selex'a :D

@Battlelety

jak to widzisz to wyłącz bo będzie to drastyczne ...

Nagram dla Ciebie jutro ten filmik xD tylko na 1 lvl bo nie chcę ryzykować utratą konta z pro elo challengerem.

jak tam ten film ja tez dam limit +

Opublikowano

Ale po co Ci ten filmik?

Trzymasz spację, używasz przy tym mózgu i masz diament, nic trudnego tu nie widzę.

Focus ustawiasz na LessCast i jazda.

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png

Opublikowano

Bol jest dostępny później ,chyba ,że ktoś ma vipa :D

jedno pytanie : lepiej grac na bolu czy normalnie jak chce sie wybic z silvera do np. golda? z umiejetnosciami na silver III ?

czy bol dobrze farmi?

czy bol lepiej gra niz typowy challanger/diament ?

Przylaczam sie do tematu.

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Bol jest dostępny później ,chyba ,że ktoś ma vipa :D

jedno pytanie : lepiej grac na bolu czy normalnie jak chce sie wybic z silvera do np. golda? z umiejetnosciami na silver III ?

czy bol dobrze farmi?

czy bol lepiej gra niz typowy challanger/diament ?

Przylaczam sie do tematu.

Chyba ktoś nie rozumie, że BoL to nie jest sztuczna inteligencja która wygra za ciebie grę...

BoL (przynajmniej darmowy, płatny ma wiele lepsze skrypty) wykonuje combo daną postacią (np. Ryze) szybciej, aniżeli zrobiłbyś to ty. Wystarczy że wciśniesz spację a BoL zburstuje najbliższego przeciwnika. Aby wygrać trzeba mieć też mózg, bot sam gry nie wygra.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...