Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jaka karta graficzna?

BadBoyEQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jaką kartę graficzną polecacie do gier: fifa14, cs 1.6, metin, battlefield 3? Aha, no i takie pytanie od gościa co pojęcia o komputerach nie ma (tak to ja). Czy kartę graficzną trzeba dostosowywać pod resztę elementów komputer (procesor itp.) czy można włożyć obojętnie jaką?

Opublikowano

Budżet? Obudowa? Zasilacz? Płyta główna?

O którego Battlefielda Ci chodzi? Bo pomiędzy 1942 a 4 jest troszkę różnicy...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

podaj reszte komputera i marke i moc zasilacza :) i oczywiscie ile masz kasy do wydania

up szybszy :D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

-Taka do 350,

-Procesor AMD Semptron 2200+ 1,50GHz, RAM 2BG,

-Zasilacz ATX FORTRON 400W,

Co do płyty głównej to zaraz zedytuje i powiem, tylko mi się pobierze i resetne kompa to wyłapie nazwe, bo nie chce mi się rozkręcać ;d

Aha... No i pytanie też co do procesora. Takie samo jak o kartę... Jaki? :P Też tak do 400zł

Opublikowano

-Procesor AMD Semptron™ 2200+ 1,50GHz, RAM 2BG,

-Zasilacz ATX FORTRON 400W,

-Płyta ASRock K7VTA4A+ KT400A (nwm czy dobre podałem)

-Obudowa MODECOM STEP-207 SILV

Dysk nie mam pojęcia czy IDE czy S-ATA. Szczerze powiedziawszy nawet nwm o co chodzi ;p

Wiem, że komputer słaby... Był kupowany 8 lat temu. Jedyne co było kupione to 1gb RAM do niego ;). W dodatku ostatnio mi się rypła karta graficzna i jakiś pierwszy lepszy jej odpowiednik dostałem.

Opublikowano

Dysk masz podpiety pod plyte glowna taka szeroka na okolo 5cm "tasma" ? czy wezszym kabelkiem ?

Ale najprawdopodobniej to ta tasma :) czyli ATA/IDE

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...