Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MMR jak podwyższyć ?

#JP100%

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądze, że w tym przypadku nie chodzi o Twoje MMR, aczkolwiek o to, że jesteś w I dywizji, i system Cie sprawda, czy się nadajesz do wyższej ligi.

Wbijesz golda/spadniesz do S II, i będzie tak jak kiedyś.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jeśli masz sporo punktów to przeważnie w pierwszej dywizji tak jest.

Jak najłatwiej podwyższyć? Wychodzić z wybierania championów. Tracisz lp, a mmr zostaje.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Sądze, że w tym przypadku nie chodzi o Twoje MMR, aczkolwiek o to, że jesteś w I dywizji, i system Cie sprawda, czy się nadajesz do wyższej ligi.

Wbijesz golda/spadniesz do S II, i będzie tak jak kiedyś.

ja w gold I, za wygraną otrzymywałem 29/30 pkt, i system mnie nie sprawdzał :(

Opublikowano

Miałem taką samą sytuacje jak przechodziłem z platyny do diamentu, na 99 LP, 3 gry pod rząd dostałem +0, po prostu jak twoje MMR nie będzie wystarczało dla danej ligi wyższej, to będziesz musiał je dobić a co z tym idzię będziesz dostawał mniej LP :/

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

ja w gold I, za wygraną otrzymywałem 29/30 pkt, i system mnie nie sprawdzał :(

Miałeś taką sytuacje bo miałeś bardzo wysokie MMR i nie musiałeś go ustabilizować z MMR potrzebnym do wbicia gold'a,a kolega(autor tematu) ma MMR średnie i dostaje mało,ale biorą mu też mało(musi dobić MMR z poziomem gold'u).

Opublikowano

Ja w Gold I pomimo 8 win streaku i dosyć dobrego mmr (w G2 dawało po 22-25pkt) dostaję 6lp za wina i tracę 4lp za porażkę :D Masakra jak mało ale już 48 lp nabiłem. Tak to jest musisz być coś wart żeby wyjść wyżej

Opublikowano

HueHue Ciekawe co bd, gdy bd miał np 3000 MMR i bd w brązie 1 i nagle awansuje ??? Ha ! przejdę do silv 1 xD

@top

Wygrywaj więcej gier,graj du0 z challengerem (mną) ew z kimś kto ma wyższe mmr/dywizje niż Ty (To będzie proste bo zgaduje, że masz brąz :D ?).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...