Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet t-mobile 10mb

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie przepraszam, bo piszę chyba w nie odpowiednim dziale, ale innego o podobnej tematyce nie mogłem niestety znaleźć :(

Przejdę do rzeczy:

Dostałem dziś ofertę od t-mobile, internet (radiowy) 10 mb, i mówił gościu, że to będzie przez wi-fi, i że muszę kupić do kompa kartę internetową czy coś takiego, czy opłaci mi się brać u nich neta? obecnie posiadam net (też radiowy) 1.5 mb, i nie jestem zadowolony,(nie będę się rozpisywał dlaczego bo nie o to tu chodzi) tylko że teraz mam tak, że mam antenę na dachu, pod to router, a od routera, przez kabel do kompa, (lub wi-fi do laptopa czy innych urządzeń). Czy net z t-mobile pozwoli mi na komfortowe granie w gry przez internet ( np.battlefield)??? Oczywiście zapewniają mnie że w moim miejscu zamieszkania będę miał bardzo dobry zasięg i wgl, ale wiecie jak to jest.

PS. Wezmę sobie na próbę na 10 dni, ale na decyzje mam czas do jutra tylko :D

PS.2 Do normalnego neta z druta nie mam niestety dostępu :(

Opublikowano

Wiesz, to co się czyta nt. Play to masakra. Tam podobno daja unl. net bo brakuje zasięgu. No czy to jest prawdą to nie powiem bo nie wiem. Ale wydaje mi się że to jest to samo co firma "three" w Anglii. I mnie powoli szlag już trafia z nia. Fajny unl, net ale pod ławka w sql 0 zasięgu.

T-Mobile ma dobrą opinie ode mnie w Anglii (w zasadzie teraz to jest EE). Prędkość neta zadowalająca jedyny minus to koszt. Ale idzie przeżyć ;)

graphic.png
Opublikowano

może tak być :) Masz napisane do 10 mb czyli jedyna możliwość zerwania umowy to jak Ci przekracza 10mb np 11mb

Opublikowano

Głównie to jest tak że neta na moje oko będziesz miał pomiędzy 3-6mb/s zależnie od tego jak daleko mieszkasz od hosta i jak długą droge musi pokonać sygnał od twojej anteny do serwerowni i potem na odwrót :D.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...