Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mój pierwszy filmik youtube, Co polepszyć?

konradosss42pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Nie są twoje

2.Brak HD

3.Są już w internecie

4.Jest tego mnóstwo

5.Nie oczekuj więcej wyświetleń bez komentarza, piosenki w tle.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

dobra weź wyjdź, nie dość że kopiujesz filmy, hd nie umiesz ustawić, to jeszcze robisz coś takiego widać dla jaj

wyjdź i nie wracaj

tak i oczekuj że po zarejestrowaniu się na yt i wypuszczeniu filmiku, będzie od razu 500 tys wyświetleń

jako mod usunąłbym bym ten masakrycznie chujowy film...

do dupy

grafika, to chyba komórką bez aparatu nagrywana?

Opublikowano

Zamknij ryj , mówiłem że jestem amatorem i dopiero zaczynam -.- + nie oczekuje , ale spodziewałem się przynajmniej 100 -.-

4 subskrypcje, chujowy film¹, grafika 240p

i ty oczekujesz co najmniej 100 wyświetleń?

wyjdź i nie wracaj, bo pogrążasz się.

chujowy film¹ - nagrywane kalkulatorem, skopiowane z internetu, zaśmiecanie serwerów YouTube.

Opublikowano

Idz kurwa do okulisty , sprawdz w ustawieniach , jest 720p -.-

TAK , JESTEM NOWY , TO KTOŚ MI POWINIEN DAĆ RADE , A NIE MNIE KRYTYYKOWAĆ , jak zwykle , jebane polaczki -.-

Dodając coś do internetu, rozpowszechniając to jesteś skłonny na wszelakie krytyki.

Report for flaming, mam nadzieję że ostrzeżenie dostaniesz.

Jest 720p, ale ja widzę jakbyś nagrywał kalkulatorem :angry:

@down

Racja, a potem się dziwią czemu do cholery YouTube się zacina przy oglądaniu internetu.

na dodatek, te paski po bokach. to nie te czasy 4:3 monitorów

Opublikowano

Hmm , to znaczy że nastepnym razem
1. musi być dobra rozdzielczość
1. musi być pelny ekran , żadnych czarnych pasków
3. filmik musi być mój
dzięki za rady , wykorzystam je , temat mozna uznać za skonczony. :)

Opublikowano

Hmm , to znaczy że nastepnym razem

1. musi być dobra rozdzielczość

1. musi być pelny ekran , żadnych czarnych pasków

3. filmik musi być mój

dzięki za rady , wykorzystam je , temat mozna uznać za skonczony. :)

a i popraw jakość grafiki. naucz się od np, top 5 fail day xxx jak on to robi, przejścia, dobry komentarz, dobre sceny wycięte w odpowiednim momencie.

Opublikowano

Lepiej nie zaczynaj na YouTubie bo poblokujesz pół YouTuba ,jeśli nie umiesz sobie poradzić z trollem ,który Cię usiłuje hejtować (i mu się udało o odpisałeś) to raczej nie wróżę Ci więcej niż 20subów.

"TAK , JESTEM NOWY , TO KTOŚ MI POWINIEN DAĆ RADE , A NIE MNIE KRYTYYKOWAĆ , jak zwykle , jebane polaczki"

Ile Ty masz lat powiedź mi ,albo jesteś w gimnazjum ,albo jesteś młodszy.

Krytykowanie to są rady właśnie ,jakbyś nie wiedział to jest powiedzenie co jest źle.

Opublikowano

człowiek uczy się na błędach,czemu odrazu sądzisz , że jak przejmuje się hejtami to będę słabym youtuberem?
po prostu , moge się dość szybko zmienić .
ps. nie zawsze krytykowanie to rady...np ktoś by mi napisał "ty głupia cioto" - i jaka to jest rada?
choć myśle ,że tamto krytykowanie to akurat była w pewnym sensie rada.

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi, jak dla mnie jest ok, tylko ta rozdzielczość mi nie pasuje, popracuj nad tym i bedzie okay, jeszcze muzyke bardziej dopasuj.

To był tylko ten pierwszy pentakill.

PS. Tutaj chodzi o to że widzowie mają wysyłać swoje pentakille i ty wybierasz pięć najlepszych.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

człowiek uczy się na błędach,czemu odrazu sądzisz , że jak przejmuje się hejtami to będę słabym youtuberem?

po prostu , moge się dość szybko zmienić .

ps. nie zawsze krytykowanie to rady...np ktoś by mi napisał "ty głupia cioto" - i jaka to jest rada?

choć myśle ,że tamto krytykowanie to akurat była w pewnym sensie rada.

O widzisz i poradziłeś sobie z moją "zaczepką" czyli jednak w miarę sobie radzisz. (bo to zdanie miało Cię sprowokować "Ile Ty masz lat powiedź mi ,albo jesteś w gimnazjum ,albo jesteś młodszy."

Musisz popracować nad muzyką no i oczywiście sam nagrywaj filmy ,gdyż pełno już na yt. takich sklejek

Opublikowano

Polecam Ci nagrywać coś swojego,zbieraj do kupy faile,penty oraz ciekawe akcje innych.Nagrywaj z komentarzem,zrób ładne przechodzenia i popraw intro.

Ogółem jak na 1-wszy film-gj !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...