Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Skradzione Konto

Jasqer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś wszedłem na konto lol i mi hasło nie działało napewno dobrze wpisywalem .Ktoś mi ukradł konto .jak moge zareagowac na to proszę o pomoc.Czy ten ktoś mógł zmienic e-mail bez mojej zgody?

Opublikowano

sprawdz czy logujesz sie na właściwy serwer

jeżeli nie zmianił maila to sproboj po mailu

jezeli mail nie pasuje pisz do supportu i tak jak up ;d

03729251862177217306.gif

Opublikowano

sprawdz czy logujesz sie na właściwy serwer

jeżeli nie zmianił maila to sproboj po mailu

jezeli mail nie pasuje pisz do supportu i tak jak up ;d

Gdyby chciał zmienić maila, to przyszła by mu na jego używany adres wiadomość o zmianie. Musisz napisać czym prędzej do Supportu Polskiego i dać im znać, że mogłeś zostać okradziony z danych. Oni wtedy dają Ci ankietę, że tak powiem, i musisz to wypełnić, jaki masz e'mail, kiedy ostatni raz się logowałeś, czy ktoś korzystał z Twojego konta, podać nick, itp. :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A przypadkiem nie kupowałeś od kogoś konta ?Jeśli tak to masz marne szanse na odzyskania,a jeśli konto jest Twoje i znasz do niego dane to napisz do supportu,odpowiedzą Ci ze zbiorem pytań,potrzebnych do odzyskania konta.

Opublikowano

Tak, mojemu koledze tez sie to przydarzyło a nie pisał ci ktos czasem o jakims darmowym rp itp ? mojemu koledze przez to własnie ktos zarabał konto nawet nie wiem jakim cudem ale dostał od jakiegos goscia pytanie "do u want free rp ?" oczywiscie nick był polski wiec podejrzane było to ze pisane było po angielsku oczywscie kolega odpisał yes no to koles mu wysłał jakis link <tu był jakis tekst>.yolasite.com kolega wszedł nic nie sciagał poprostu wyłaczył i zaczał gre co oczywiście ja z nim grałem i po kilku minutach gry rozłaczono go i ktos dołaczył do gry niewiadomo kto i teraz widze ciagle tego plagiaty wszędzie sam juz od róznych osób dostałem TONE wiadomosci "do u want free rp ?" No to usuwał po kolei jak leci z listy znajomych PISZ DO SUPPORTU!

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...