Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Darmowe prezenty

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam dzis poradnik, który pozwoli na otrzymanie kilku darmowych prezentów :)

Podstawowe Zasady:

- Polecam ustawić Google Chrome jako domyślną przeglądarkę i jej używać w celu zdobycia prezentów

- Przenty są nieograniczone, co znaczy, że można je nabijać wielokrotnie, jednak niekoniecznie jeden za drugim, czasem będzie potrzebne

troche cierpliwości i ponownego powtarzania czynności

- Nie ma możliwości otrzymania innych prezentów poza tymi, tylko takie zostały dopuszczone, przez producenta i były dostępne już kiedyś bez żadnego kombinowania

- Nie ma żadnych wymagań, trzeba mieć tylko konto z profilem kierowcy

- Program używacie na własną odpowiedzialność, nie stwierdziłem możliwości otrzymania bana, ale nadmierne używanie może miec jakieś skutki

Instrukcja:

- Uruchamiamy naszą domyślną przeglądarkę i logujemy się na nasze konto na oficjalnej stronie NFS:World (http://world.needforspeed.com)

** Jeżeli będziecie mieli problemy z logowaniem spróbujcie zalogowac się w Launcherze i w nim kliknąć na zakup jakiejś funkcji, zostaniecie automatycznie przekierowani na stronę

- Uruchamiamy grę i logujemy się na naszego kierowcę, najlepiej po prostu po wejściu to Świata, wejść do garażu

- Teraz uruchamiamy program (koniecznie jako administrator)

- Wybieramy prezent, który nas interesuje i po chwili ukaże się poniżej button "Continue"

- Zostajemy teraz przekierowani na stronę gdzie klikamy ponownie "Continue"

- Po odczekaniu 30 sekund, które zacznie się odliczać ponownie klikamy "Continue"

- Prezencik powinien być już na koncie. Aby to sprawdzić wyjdźcie i wedźcie ponownie do Kryjówki. Jeżeli to nie pomoże, będzie trzeba uruchomić grę ponownie

** Po zakończeniu odliczania i otrzymaniu prezentu, można zamknąć kartę i w programie ponownie wybrać inny prezent, gdy dodamy po 1 prezencie ze wszystkich możliwych

można zakończyć program klikając w jego obrębie 2-krotnie.

** Prezentów nie można magazynować, oznacza to, że po ich orzymaniu trzeba je wykorzystac po 1 razie a potem zacząć proces od nowa. W niektórych przypadkach po użyciu

prezentów wracamy do programu i znowu generujemy prezenty, w innych będzie tzreba zamknąć grę, program i przeglądarkę i zacząć zupełnie od nowa

Download:

http://pl.rghost.net/49807862

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/69ac5ade0af6cb438e5a5ccf0c5a4b2a5e82a542f07afcd06d73a8a295ae03b1/analysis/

Poradnik działa? Daj like jeśli pomogłem :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Prezenty do wyboru są 4:

Gold "X" - Neon

500+ HP - Tablica

Want3d - Tablica Tablica

Hunting - Tablica

** Prezenty są w tym samym miejscu co te otrzymane przy zakupie SB. Wchodzimy do Aftermarketu, wybieramy Sklep i potem ostatnią kategorię Prezenty

142g9ox.png

Opublikowano

+ za to że działa, + za ogólnokształt poradnika, - za te prezenty "szału ni ma dupy nie urywa"

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Jeżeli robisz wszystko według poradnika i na końcu pojawia Ci się w przeglądarce informacja, że prezent został dodany, to spróbuj uruchomić gre ponownie i sprawdzić.

Jeśli to nie pomoże to próbuj jeszcze raz :) Ja zrobiłem 3 razy i pierwsze 2 razy poszły nawet bez wychodzenia z gry, 3 już był problematyczny, musiałem kilka razy uruchamiać grę :)

142g9ox.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Od nowego roku program nie działa. Został prawdopodobnie spatchowany i nie wiem, czy będzie jakaś działająca wersja w przyszłości.

Temat do zamknięcia :(

142g9ox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...