Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Ban za wpisanie zlych passow

GrubyGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc dostalem bana za wpisanie zlych passow. Przy logowaniu pisze ze mam udac sie na strone i wpisac jakis kod bezpieczenstwa.. Jednak mam sobie ten kod z pizdy wyjac ? O co do chuja w tym chodzi ? Chcialem napisac do supportu ale oczywisice trzeba sie do chuja zalogowac zeby napisac do supportu.

Najbardziej zjebany system jaki widzialem.

Wie ktoś co zrobić ?

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

lol troche się garnij gimbazo.

Wchodzisz na strone, logujesz się na konto, i jak sie zalogujesz wyskoczy ci kod i okienko w które musisz to wpisać. Po wpisaniu zatwierdzasz enterem. Jeśli nie pamietasz hasła no to przypomnienie na email i ci zresetuje. A jeśli nie wiesz jaki email to piszesz z innego konta (będą cie prosili o dowody że to twoje acc) i jeśli to potwierdzisz to ci wyślą dane do zmiany.

1375735056-U683421.png

Opublikowano

lol troche się garnij gimbazo.

Wchodzisz na strone, logujesz się na konto, i jak sie zalogujesz wyskoczy ci kod i okienko w które musisz to wpisać. Po wpisaniu zatwierdzasz enterem. Jeśli nie pamietasz hasła no to przypomnienie na email i ci zresetuje. A jeśli nie wiesz jaki email to piszesz z innego konta (będą cie prosili o dowody że to twoje acc) i jeśli to potwierdzisz to ci wyślą dane do zmiany.

gimbazo zabawny do szkoły nie chodzę już dłużej niż ty chodzisz.

Przy próbie logowania na stronę wyskakuję że podane dane są nieprawidłowe przy próbie logowania w grze wyskakuję że konto zostało zablokowane z powodu nie udanej próby logowania.

Wykorzystam sposób kolegi wyżej.. i pomyślałem o tym tylko zawsze jak robię konto na combacie to czekam ponad 20 h na emaila aktywacyjnego dlatego założyłem ten temat.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

gimbazo zabawny do szkoły nie chodzę już dłużej niż ty chodzisz.

Przy próbie logowania na stronę wyskakuję że podane dane są nieprawidłowe przy próbie logowania w grze wyskakuję że konto zostało zablokowane z powodu nie udanej próby logowania.

Wykorzystam sposób kolegi wyżej.. i pomyślałem o tym tylko zawsze jak robię konto na combacie to czekam ponad 20 h na emaila aktywacyjnego dlatego założyłem ten temat.

Nie licz na to że jak wyzywasz to będzie chciał CI ktoś pomóc ;) zrób nowe acc wyślij im screena opisz sytuację i dadzą Ci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...