Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA

TheParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczyść komputer programem ADWCleaner, przeinstaluj na inny dysk i jeżeli masz Windows 7+ uruchom ze zgodnością z Windows XP(najlepiej SP2).

Single ci działa normalnie? Może to przez mody, które masz wgrane, a one nie współgrają z MTA. :)

Opublikowano

@UP 2

Własnie problem też jest że nie mogę wg włączyć singla ... Wyskakuje komunikat że gtasa.exe nie odpowiada ... Robiłem reistall i wszystko działało poprawnie ale za 10min znowu było to samo ;/

@UP

Tak pobierałem z tej strony.

2a0c2mq.png

Opublikowano

@UP

A jak mam się upewnić ? Jak mam sprawdzić wersje cracka ? ;d

Nie da się sprawdzić wersji cracka, musisz po prostu pobrać odpowiedniego pod daną część GTA.Czyli np. Crack, dajmy mu przykładowy numer "1" działa tylko z GTA z numerkiem "1", to znaczy ,że crack do GTA IV nie podejdzie do GTA Sa. Poszukaj w necie, jest ich na prawdę dużo. Dostaje ostateczne pytanie nigdy nie zapłaciłeś za tą część GTA (i po prostu ją pobrałeś) czy zgubiłeś płytę i musisz pobrać cracka? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...