Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Winda Na Dt !

rafiko1112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , w tym temacie chciałbym przedstawić Wam bug , nie wiem czy jeszcze działa .

Jak dokonać przejścia z 1lvl dt do następnego , który jest dalej [nie musi być akurat u kowala , ale np. na 4 lvl ] .

Powiedzmy , że na ch4 ludzie są na 4poziomie dt . My dostaniemy się na iego z 1lvl odrazu . Należy postępować wg. planu :

1.Wchodzimy na obojętnie jakie ch . Powiedzmy ch3.

2.Czekamy na pojawienie się metina .

3.Rozwalamy kamień i wylogowujemy się.

4. Byliśmy na ch3 więc teraz musimy wybrać ch1 , ch2 lub ch4 .

5. Po zalogowaniu się jesteśmy w dt .

6. Przy założeniu , że na ch4 ludzie już byli na 4poziomie , pojawiamy się obok nich .

Często po takim relogu jesteśmy w dt , lecz nie widzimy ludzi , potworów . Widzimy tylko pudte dt. Wtedy czekamy , aż ludzie odblokują 5 poziom . Po przeteleportowaniu się na ten poziom jest wszystko widzimy , możemy kontynuować krótszą drogę do dt .

Mam nadzieję , że pomogłem . Licze na 5 !

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Działa na PL!

Jak rozbijemy metina i pojawia się ekran logowania to naciskamy ESC. Możesz to info dodać do tuta, bo z tym są problemy (ktoś nie wie kiedy esc nacisnąć).

Jak zalogujemy się na to samo ch to będzie tak jakbyśmy normalnie szli (tylko przez ten wylogowany czas nie będziemy w grze - ale jakbyśmy przechodzili na następne piętra).

Idea windy to logowanie na inne ch. Ktoś pokonuje piętra a my jeszcze w dt nie jesteśmy. Po zrobieniu windy dołączymy do nich = oszczędność czasu.

Jeśli nikogo nie było na tym ch co się zalogowaliśmy to wywali nas przed dt.

__

Opublikowano

Próbowałem i zawsze po wylogowaniu jestem przed DT ;p

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Znam to długo było już kilka tematów na temat tego buga. I mała podpowiedz dla tych co czekaja 10 min i sei wylogowują. Czytajcie komunikaty jezeli ekipa jest na 4 piętrze to co 5 min pojawia sie czas a my to widzimy jako Ogłoszenie i jeżeli otworzą pieczęc też to widzizmy jakbyśmy byli z ekipą bijącą spot. Pomogłem daj +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Stare jak świat.

Oczywiście działa na PL, zawsze.

Tylko, że jak rozbijesz metin, to jak się pojawi animacja, która przenosi Cie na drugie pietro.

To musisz sie wtedy wylogować...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A morał użycia tego buga jest krótki i niektórym znany:

Ci co wpierdalają się nam na kowala to jebane chamy

57199140501148694665.png

Opublikowano

Po pierwsze, to nie musisz ty zabić metina, wystarczy że ktoś go zabije, a podczas Automatycznego Przeniesienia na 2 pietro, nacisniesz ESC, (podczas ladowania),

Po drugie, nie zawsze przenosi do odpowiedniej osoby ... Niekiedy przenosi do innej grupy ludzi, którzy są np. na 4 pietrze, a Cb wylogowalo na 6 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...