Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Waithack Invoria

`Lother✔

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam waithacka na serwer invoria. Posiadam najnowszego clienta ze strony.

Tego:

ec2yb9.jpg

Waithack ze strony cheats4metin.tk nie działa.

Za podanie działającego i sprawdzonego waithacka, a nie jakiegoś pierwszego lepszego daje limit like przez tydzień.

Opublikowano

Silver jak nie sprawdzasz to może nie wrzucaj tutaj takich gównien? Przecież to jest xtymekx typ tylko zmienił nazwe pliku eix i epk i w index.

Jakby ktośmiał działające wh na ten serwer również daje limity like.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

No właśnie a nie może ktoś dać jasnej odpowiedzi czy jest wogóle waitchack na invoria.pl? (priv) Bo szperam w necie i dupa...
Z nieznanych stron nie pobieram, więc liczyłem na mpc. Tylko Silver mam prośbę, nie udzielaj się już w tych tematach na temat WH bo zauważyłem że każdemu wysyłasz to samo, a nic nie działa.
Nabijanie postów nic nie da, chodzi o pomoc! :) Nie spinam się ani nic tylko pisze co zauważyłem.

Pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

Serwer jest dość starannie chroniony, BS 5 itemkowy działał do wczoraj (02.12.13) dziś już kolejnego cheata wyeleminowali. Ja tak samo, szukałem WH w końcu uwierzyłem, że stać mnie na samodzielny exp. Polecam samemu poexpić. Solenzo ♥ !

85577738178893161752.jpg

"Kocham swe życie, dziękując za swe pasje
Ja kocham to co robię, będę robił to zawsze"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...