Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Zarabianie RT z kartą SIM

kaczor211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Mam problem, otóż kupiłem starter 5 zł Tu beidornka xD, i nie mogłem zrobić żadnej z ankiet premium, po prostu przychodził kod na telefon np 66789, a próbując go wpisać na stronie wyskakiwał Błąd, kod niewłaściwy, otóż dziś kupiłem starter Orange 10 zł, i pytania brzmią:

Co robiłem źle ? Ankiety na pewno dobrze (każdy matoł to zrobi).

Czy karta 5 zł była zła itp ?

Czy po prostu trzeba mieć abonament żeby otrzymać RT (ja karty z abonamentem od razu mówię że nie podam.)

33bzwph.jpg

Opublikowano

Z tu biedronka chyba nie zadziała z o raczej tak. Abonamentu nie trzeba mieć. Ja robiłem na T-Mobile. Licz się z tym że RT dostaniesz za ok 1 z 5/6 ofert i to przy odrobinie szczęścia.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Z tu biedronka chyba nie zadziała z o raczej tak. Abonamentu nie trzeba mieć. Ja robiłem na T-Mobile. Licz się z tym że RT dostaniesz za ok 1 z 5/6 ofert i to przy odrobinie szczęścia.

Czyli często jest ten błąd dotyczący kodu ? Wiesz niewłaściwy itp

33bzwph.jpg

Opublikowano

NIe, kod niewłaściwy jest spowodowany chyba tą kartą tu biedra.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Nie porobisz już ankiet z kartą, wycwanili się, błąd który widujesz czyli "Nie właściwy kod", dotyczy twojej karty i zasobów których na niej posiadasz, tzn przed przyjściem SmS'a, twoja karta jest weryfikowana.

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...