Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Shippuden[UWAGA! SPOILERY Z MANGI!]

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jako iz nie jestem fanem mangi ,a anime jest dosc wolna forma odbioru tresci .

Nurtuje mnie pytanie , jak o sie stanie ,ze naruto i sasuke beda razem walczyli w tej druznie jakiejs na R , co sie stało , wydarzylo , jak zmienila sie sytyuacja miedzy nimi , i wreszcie naruto ma juz tych mocy od choya , to dlaczego sasuke jest taki silny , co on posiada?

poprosilbym o dosc obszerne strzeszczenie :)

Z gory dzieki.

@@@Niestety chcialem dodac spoiler ale nie dziala

Opublikowano

Zacznijmy może od tego że jak podajesz jakiekolwiek info z mangi do przodu to przynajmniej nie spoiluj. Nie wszyscy czytają mangę naruto

Może zniszczyłeś właśnie komuś marzenia xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Hmm nice spoilery dla oglądających itp.

Moja wypowiedz będzie tu:

UWAGA SPOILER!

Po pierwsze naruto opanuje połączenie lisiej mocy i trybu mędrca.

Dwa , Sasuke wcześniej nie pokazał swojej prawdziwej mocy .(był tak jakby przytłumiony tym że nie wie co robić , ale po paru rozmowach z ważnymi osobami otworzy się jego przekonanie co chce z są zrobić)

Trzy . Tak będą razem walczyć ba nawet będą łączyć pewne jutsu.(m.in. Susanoo + forma lisa :) )

Cztery. Na początku "nowej drużyny" będzie z nimi Sakura , która też jest bardzo silna.

Reszty cie nie podam bo naprawdę spalisz sobie oglądanie anime poznając spoilery.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Ale czy móglbys troszke bardziej rozpisac - co , z kim , jak?

Nie chodzi o to ,ze mi popsujesz ogladanie , gdyz ja ogladam odcinki raz na pol roku , i nie jestem jakims psycho fanem.

Chcialbym wiedziec z czystej ciekawosci.

Jaka to moc, z kim rozmawial sasuke, co bylo gdy sie spotkali , z kim aktualnie walcza :D

Jesli mozesz zaspokuj moja ciekawosc:D

Opublikowano

UWAGA OGROMNYYYY SPOILER:
Btw. sory jeżeli coś pogmatwałem ale dokładnie nie pamiętam wszystkich faktów.

To tak , od początku.
Bracia Uchiha którzy aktualnie walczą z kabuto wygrają , a itachi unieważni technikie wskrzeszenia , ale prawdziwy madara dalej będzie (nie pamiętam dlaczego , chyba dlatego ze jest po prostu OP).
Okaże sie że "Madra" pierwszy czyli ten w masce to dawny znajomy kakashiego , tobi.
Wszystko by było git tylko że Tobi zawarł układ z Madarą w którym tobi ma zostac jinchuuriki'm 10 ogoniastego (zrodzonego z połączenia pierwszych siedmiu ogoniastych bestii).
W miedzy czasie Sasuke (i chyba Kabuto & itachi) pójdą wskrzesić Orochimaru który natomiast wskrzesi pierwszych 4 hokage m.in. tate naruto.
Po tym pierwszych 2 hokage opowie historie klanu uchiha i jak to miało być naprawdę i to że itachi chciał bronić wioski i sprawić by sasuke też to robił.
Później to epic moment jak spotykają sie Naruto i Minato (4h).(i sasuke mówi że chce zostać hokage)
Później same walki Naruto&Sasuke&Sakura.
Aktualnie jest na walce Naruto & Sasuke vs kabuto jako jinchuuriki.(najnowszy chapter jest o tym jak naruto i tobi (w umyśle tobiego) rozmawiają o swoich poczynaniach)
Jak chce looknąć na połączenie Susanoo i kyuubiego to masz link:

http://sindarfrom.files.wordpress.com/2013/10/naruto-chapter-650.jpg

Myśle że to wystarczy , jak chcesz więcej to wal na PW bo i tak już dużo tu naspoilerowaliśmy.

Asparte pliz nie zabijaj za te spoilery na forum :* .

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

UWAGA OGROMNYYYY SPOILER:

Btw. sory jeżeli coś pogmatwałem ale dokładnie nie pamiętam wszystkich faktów.

To tak , od początku.

Bracia Uchiha którzy aktualnie walczą z kabuto wygrają , a itachi unieważni technikie wskrzeszenia , ale prawdziwy madara dalej będzie (nie pamiętam dlaczego , chyba dlatego ze jest po prostu OP).

Okaże sie że "Madra" pierwszy czyli ten w masce to dawny znajomy kakashiego , tobi.

Wszystko by było git tylko że Tobi zawarł układ z Madarą w którym tobi ma zostac jinchuuriki'm 10 ogoniastego (zrodzonego z połączenia pierwszych siedmiu ogoniastych bestii).

W miedzy czasie Sasuke (i chyba Kabuto & itachi) pójdą wskrzesić Orochimaru który natomiast wskrzesi pierwszych 4 hokage m.in. tate naruto.

Po tym pierwszych 2 hokage opowie historie klanu uchiha i jak to miało być naprawdę i to że itachi chciał bronić wioski i sprawić by sasuke też to robił.

Później to epic moment jak spotykają sie Naruto i Minato (4h).(i sasuke mówi że chce zostać hokage)

Później same walki Naruto&Sasuke&Sakura.

Aktualnie jest na walce Naruto & Sasuke vs kabuto jako jinchuuriki.(najnowszy chapter jest o tym jak naruto i tobi (w umyśle tobiego) rozmawiają o swoich poczynaniach)

Jak chce looknąć na połączenie Susanoo i kyuubiego to masz link:

http://sindarfrom.files.wordpress.com/2013/10/naruto-chapter-650.jpg

Myśle że to wystarczy , jak chcesz więcej to wal na PW bo i tak już dużo tu naspoilerowaliśmy.

Asparte pliz nie zabijaj za te spoilery na forum :* .

Dopóki spoilery są w oddzielnym temacie i schowane tagami spoiler, to nie ma sprawy ;]

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...