Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do gier.

Abesss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Szukam monitora do gier. Zastanawiałem się na Full HD jednak nie jestem przekonany. Tak więc proszę o jakieś monitory do gier w HD lub argumenty dlaczego FHD lepiej wybrać +monitor ofc :P. W cenach się nie orientuję więc nie podaję.

Opublikowano

Napisz konkretniej ile masz na ten monitor. Jak nie wiesz ile dokładnie, to napisz tak mniej-więcej. Bo jak najmniej to masz używane 17' czy 19' za 100-200zł. Tak samo jaka ma być wielkość tego monitora, bo skąd można wiedzieć co ktoś będzie chciał ?

Opublikowano

Napisz konkretniej ile masz na ten monitor. Jak nie wiesz ile dokładnie, to napisz tak mniej-więcej. Bo jak najmniej to masz używane 17' czy 19' za 100-200zł. Tak samo jaka ma być wielkość tego monitora, bo skąd można wiedzieć co ktoś będzie chciał ?

Używki mogą być, hajs nazbieram +/- 300zł, obecnie mam jakiegoś gateway`a prawie kwadratowego xD,

Opublikowano

W niewiele większej cenie masz nówkę BenQ 21,5, ale jak wolisz. Jeśli nie da rady dozbierać jeszcze 5 dych to trzeba jednak o używce myślec.

http://www.morele.net/monitor-led-benq-g2250-9h-l7kla-tpe-21-5-fhd-hdcp-5ms-dvi-d-sub-427791/

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...