Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] kim zagrać?

mistrzek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam takie pytanko, chciałbym kimś se zagrać ( gram od przedwczoraj), mam do wydania 2000 ip i 400 riot pointsów. Chodzi mi głównie o takiego, który na topie sobie może wspaniale poradzić sam i rozwalić nawet dwóch. Ostatnio grałem alistarem i był niezły do czasu jak zdobyłem 7 lvl, teraz są trudniejsi przeciwnicy i strasznie mnie tłuką, głównie takimi atakami we 2. Chciałbym aby miał duży dmg, tylko podchodzisz używasz skillów i koleś praktycznie pada. Mam Mastera Yi ale szukam teraz czegoś nowszego :). Myslę nad:

Nunu

Sion

TF

Cho'Gath

Jeszcze moglibyście do swoich propozycji dopisać buildy byłbym bardzo wdzięczny, bo troszkę nie ogarniam( pamiętajmy że gram 3 dni i to tak rundka - dwie dziennie, raz był wyjątek bo nie miałem co robić)

@edit mysle nad Nidalee bo jest za 395 riot pointsów a gralem przeciw niej i mi się podoba, cos jak druid w world of warcraft ( z przemianą w tygryska) w którego pykałem i nieźle mi szło zawsze lubiłem takimi grać, jeszcze zac i rumble mogliby być bo to już pewnie ci lepsi.

Bez reklam fb

Opublikowano

Na początek proponuje zagrać TF'em. Jest w miarę łatwy do ogarnięcia, nie wymaga zbyt dużego zapotrzebowania w manę. Wystarczy dobry build, parę stunów.

Poradnik do TF'a:

http://how2win.pl/league-of-legends-poradnik-twisted-fate-by-kuszlyk-konkursowy/

Kupno Nidalee? Dlaczego nie, jeżeli lubisz rzucać dzidy po 800 hp na 16 lvl'u to ją kupuj. Ma heala, spam z Q oraz podczas kiciusia dobre odskoki.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...