Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 4 black screen

szymon6125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :) Wczoraj zakupilem sobie GTA IV za 60 złoty, więc troche kosztowała. Przychodze do domu... instaluje, wchodze w gre, ładują się 2 loga rockstar, napis GRAND THEFT AUTO IV i bum... czarny ekran, znaczy nie tak na maksa czarny, ale wiecie o co chodzi, alt > ctrl > delete ... brak odpowiedzi, bawilem sie od ponad 13 do 20 , przeinstalowywalem ze 20 razy i nic... dalej nei wiem o co chodzi, uruchmilo mi sie 2 razy, raz sie nie dalo grac bo tak sie cielo, a drugim razem jak naciskalem jaki kolwiek przycisk na klawiaturze, byla mala scina i nie bylo napisow..

Mój sprzęt:

Procesor : Intel® Pentium® CPU G840 @ 2.80GHz 2.80 GHz

RAM : 4GB

System : 64 bitowy Windows 7 Ultimate

Prosze pomóżcie mi, wydalem na to kase, nwm czy mi zwrócą kase jak cos więc prosze o pomoc!

A tak wgl to jak pierwszy raz instalowalem kazano mi napisac cd-key, naszczescie mialem, potem się juz o to nie pytali, ale nie wiem czy to ma jakies znaczenie, PROSZE ! POMÓŻCIE MI !

Opublikowano

Spróbuj zainstalować grę na innym dysku, najlepiej systemowym, oczyścić PC programem ADWCleaner i uruchomić ze zgodnością z Windows XP( SP 1 lub 2 ) ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o dysk C to tam nie moge bo nie mam miejsca a ja pierwsze slysze o ADWCleanerze ;/ probuje znowu na dysku D ale itak wiem, że nic to nieda ;/ Na dysku C mam same ważne jakies tam foldery, bo ja nie jestem na swoim komputerze, wytłumacz moze jak mam uzywac tego ADWCleanera i wyslij mi link do pobrania bo jakis pobralem ale wątpie zeby to byl ten ;/

Opublikowano

Ja mam takie pytanie:

Dlaczego TheQuark odpowiada zawsze tak samo? w każdym temacie? A i tak nie jest to pomocne.

A w temacie:

Zainstaluj najnowszego patcha i cracka pod najnowsza wersje. Jest wiele programów podobnych do Mulit na GTA IV więc możesz grać z innymi nawet gdy masz zcrakowaną grę. Był taki program na MPC gdzieś w dziale Turotial i tam będzie Multiplayer GTA IV. Jeśli nie pomoże patch to zrób reinstalla bo możliwe że nie wszystko się zainstalowało. Twój sprzęt jest akurat jak na GTA IV więc o wymagania to się nie martw.

Opublikowano

Czy zainstalowałeś patcha według instrukcji? pewnie pojawia ci się błąd podczas instalacji. W pliku który pobrałeś (patch) powinien być chyba jeszcze jeden program. Pokombinuj coś z tym patchem albo wrzuć go do folderu z grą i tam zainstaluj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...