Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy kupujesz Premium do Battlefield 4 ?

BonieQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym poruszyć dyskusje na temat polityki EA GAMES.

Moim zdaniem wydanie ok. 200 zł na jakieś głupie 5 dodatków to PRZESADA.

Nigdy w życiu chyba tego nie kupue, szkoda mi kasy.

A wy jakie macie zdanie na ten temat ?

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Kupię, za jakieś 2-3msc.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Ja kupie bo naciągneli mnie na złote pakiety :) Ktoś wie jak je inaczej dostać?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Poki co nie widze takiej potrzeby bo i tak mam pierwsze Dlc za free ,a jak cos to moze tak ze miesiac przed wyjsciem 2 Dlc zeby miec 2tygodnie z wyprzedzeniem xD

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Jak wyjda aktualizacje,ktore ponaprawiaja niektore błedy, to za jakis czas kupie pewnie za miesiac lub dwa,bo fajne pakiety sa :D

COUNTER STRIKE:GLOBAL OFFENSIVE

Opublikowano

Ja kupiłem BF4 i Premium za 110 euro i nie narzekam :P Czy się opłaca? W internetowych sklepach można znaleźć Premium za 150zł i wątpię aby cena się zmieniła przez kilka miesięcy. W każdym bądź razie 10 euro w tą czy inną stronę nie robi prawie różnicy więc kupiłem od razu. Te 5 dodatków to w sumie więcej content'u niż sama podstawka więc nie wiem czy nazwanie tego "głupimi" dodatkami jest stosowne :P Za podstawkę zapłaciłem 60 euro... czyli 10 Mapek + całe mnóstwo broni... Premium: 20 mapek i co najmniej 2 razy tyle więcej broni :D

Ja kupie bo naciągneli mnie na złote pakiety :) Ktoś wie jak je inaczej dostać?

Złote pakiety zdobywasz za wbicie większych lvli. Złoty pakiet daje Ci o 1 przedmiot więcej niż brązowy. "Jakość" tych przedmiotów jest raczej losowa i pewnie się nie powtarzają :P Dzięki premium dostajesz 1 złoty pakiet miesięcznie + double XP + DLC + Dodatkowe możliwości customizacji ;)

Moim zdaniem: Opłaca się :D

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Proszę o pomoc! Nie mogę nigdzie znaleść Battlefield 4 premium na ps3 ponieważ szukam i nic. Pozdrawiam Guru

Opublikowano

Proszę o pomoc! Nie mogę nigdzie znaleść Battlefield 4 premium na ps3 ponieważ szukam i nic. Pozdrawiam Guru

Nie można jeszcze kupić premium.

Jednak można, musisz wejść w ,,moje Gry`` i nacisnąć ,,I`` przy grze.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jest mi niezbędne do gry.

Fajnie jest je mieć, ale nie za taką kasę.

Do dobrej zabawy wystarczają mi mapy z podstawki, tym bardziej, że mam jeszcze Chińską Nawałnice z pre-ordera.

Może kupię, kiedyś..

Opublikowano

Kupie na swieta jesli bedzie jakas promocja albo kupie przed wyjsciem 3 dodatku poniewaz 1 mam za darmo.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Nie za 200zł tylko 150zł a może nawet będzie taniej biorę za 2-3 tygodnie w empiku lub grampl ;). Lepiej kupić premke bo każdy dodatek oddzielnie będzie kosztował 50zł + do 80 tak jak było z 3 ;)

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

w wakacje kupilem pudelkowa wersje bf3 edycja limitowana dalem 120 zl na razie sie nie porywam na bf4 dlatego ze jeszcze sie nie nagralem i lvl nie nabilem a na pewno nie wydam 200 zl jak juz to max 120 z dodatkami z jakiejs tam promocji tak jak teraz byla np 77 zl to sie oplaca

Opublikowano

Kupiłem za 130zł wersję pudełkową na allegro. + wcześniej samą podstawkę(nie limitowaną) w RTV EURO AGD za 109zł

Opublikowano

Jezeli ktos mial kupowac premke to najbardziej oplacalo mu sie w dniu promocji. Jak ktos ma niepotrzebna kase to niech kupuje ale ja bym poczekal troche az stanieje.

Opublikowano

Mi na razie starczy Chińska nawałnica, lecz jak stanieje premka to z miłą chęcią zakupię ją ;)

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Ja osobiscie z powodu wlasnej glupoty mam premium gdyby nie to zapewne poczekal bym az bedzie jakas promocja lub po prostu stanieje ^^

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Zależy jak gra zostanie naprawiona to może a jak nie to nawet nie kupie żadnego BF'a . Jest to moja pierwsza styczność z tą serią gier i chyba ostatnia ,

Opublikowano

Ja dziś na gram.pl za 220zł zaopatrzyłem się w BF4 + premium. Powiedziałem sobie że do końca roku kupie i lepszej promocji chyba nie będzie, a grę naprawią więc nie ma czym się martwić. Trochę pograłem na koncie brata i nie spotkałem jakiś bugów które utrudniałyby grę.

Budowniczy
Opublikowano

Ja sobie na 24 grudnia sprawię prezent taki o jakim tu mowa BF4 Premium Edition :)

W empiku widziałem, że leci po 199.99 zł O_O super promocja więc kupiłem, zanim inni polecą :)

Dobra zagrałem z chęcią, sprawdziłem, oceniłem. Gra dobra i opyla się kupić premium bez dwóch zdań...

Może i to kilka mapek, lecz fajnie i o 100 x lepiej się gra.

Jedynie co multi jakoś mi buguje, no niewiem czy wina kompa (pewnie nie) czy serwerów EA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...