Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwalony betonowy płot.

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stawiałem quada na dęba. W pewnym momencie w strone płotu na zablokowanym gazie poleciał mój quad. Wyjebane od góry do dołu wgniecenie z pęknięciem Płot wygląda tak :

http://swiatzbetonu.prv.pl/images/galeria/35.jpg 
Taki jest wzór jego wzór. Wie ktoś, jaka by była cena naprawy tego? Bo siedze teraz cały w nerwach, że rodzice zapłacą tysiącę a mi się nieźle dostanie. To nie troll, proszę odpisywać poważnie...

21515.jpg

Opublikowano

Serio ? JEZU! DZIĘKI STARY! Jeśli to prawda, to świetnie.Mam akurat 5 dych za 2 gry sprzedane. Szkoda, ale trudno. Za głupotę trzeba płacić...

21515.jpg

Opublikowano

Około rok temu sąsiadka wjechała w jedną płytę z drugiej strony autem. Tłumaczyła to tym, że "zapatrzyła się na wiewiórki". Jak rozmawiałem z rodzicem, to dowiedziałem się, że nic to nie daje, iż naprawili na swój koszt, ponieważ osłabiła tym "uderzeniem" całą konstrukcję. To prawda? Bo z mojego uderzenia są części odłamane + widać druty.

21515.jpg

Opublikowano

Stawiałem quada na dęba. W pewnym momencie w strone płotu na zablokowanym gazie poleciał mój quad. Wyjebane od góry do dołu wgniecenie z pęknięciem Płot wygląda tak :

http://swiatzbetonu.prv.pl/images/galeria/35.jpg 
Taki jest wzór jego wzór. Wie ktoś, jaka by była cena naprawy tego? Bo siedze teraz cały w nerwach, że rodzice zapłacą tysiącę a mi się nieźle dostanie. To nie troll, proszę odpisywać poważnie...

W tym twoim linku mi jakiegoś trojana wykrywa.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...