Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Slotex czy Crafthost?

sebo905

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się zastanawiasz nad tymi dwoma to zdecydowanie crafthost, przetestowany i nie zawiódł.

Ceny może nie są jakieś małe, ale nie są też najgorsze (fuck craftserve!).

Aha a jak bym chciał wgrać mapke która ma 200Mb to musiałbym Przez Ftp czy przez internet ??
Opublikowano

Ja również najbardziej polecam LvLUp.pro! kolega ma serwer 512MB i 10 slotów co daje 50MB na slot i przy 10 graczach niema ani 1 laga! jest stałe 20 tps'ów! A w dodatku jest tanio!

Opublikowano

Slotex - ustalasz ile slotów chcesz. tani hosting a dobry, sam mam serwer (patrz na sygnature) i stoi na slotexie ;)

ZAPRASZAM NA UNIKATOWY SERWER xPVP IP: xpvp.yfun.pl
----------------------------------------------------------------
33388.jpg

Opublikowano

Ja za swego czasu miałem na serva na Fiberku lecz teraz przenoszę się na pixelevil.pl z tego powodu iż mają bardzo dobre ceny. Serwery stabilne po przetestowaniu.

Od dzis maja 59gr za slot :D

Polecam PixelEvil.pl ;)

Opublikowano

Witaj sebo905, jeżeli mapa o której jest mowa jest dostępna do pobrania na jakimś hostingu plików to możemy ją wgrać za Ciebie. Wystarczy, że skontaktujesz się z nami po zamówieniu serwera a wgramy dowolną wybraną przez Ciebie mapę po podaniu linku do jej pobrania.

MaŁyJa oraz alistar12345 to konta stworzone jedynie w celu podnoszenia reputacji hostingu fiberhost tak więc opinie te nie są zbyt wiarygodne. Sprawdź w historii postów tych kont, że zamieszczane są z nich jedynie polecenia fiberhost, nic więcej. Trochę podejrzane, prawda? :) Przy zakładaniu pewnego tematu na forum jedno z tych kont posługiwało się e-mailem do kontaktu który w treści zawierał imię i nazwisko właściciela fiberhost :)

Opublikowano

Według mnie lepiej na lvlup.pro (dobre serwery, niska cena) Mam tam serwer z modami i pluginami 10 slotów (11 modów, prawie 20 pluginów) i jak testuje/buduje z kolegami nie ma lagów.

Ale jeśli masz tylko do wyboru te 2 hostingi to według mnie crafthost.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...